Cătălin Moroșanu a pierdut 100.000 de euro, din cauza pandemiei de coronavirus: „Ne ducem la vale” / Ce mesaj le-a transmis autorităților

 Lupescu Anca
.

Cătălin Moroșanu a avut probleme financiare, din cauza pandemiei de coronavirus. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Activitățile sportivului au avut de suferit, din cauza restricțiilor în starea de alertă, așa că Moroșanu a pierdut în jur de 100.000 de euro. 

„Am pierdut foarte multi bani. Am pierdut doua contracte, unul cu Primaria Galati, unul cu Primaria Cluj. Trebuia sa vina luptatori din Olanda, era un eveniment de K1. Cam in jur de 100.000 de euro am pierdut si nici sponsorii mei nu mai pot plati pentru urmatorul eveniment. Ajungem sa nu mai facem evenimente din astea mari si ne ducem la vale. Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma', a spus luptătorul.

Acum, Moroșanu a primit un rol într-un film, un proiect extrem de interesant pentru luptător. 

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

Catalin-Morosanu-ClujCatalin-Morosanu-Cluj

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit', a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena 1, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton