Alexia Eram nu vrea să se implice în afacerile tatălui său: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”

 Borcilă Andreea
.

Alexia Eram nu vrea să se implice în afacerile tatălui său. Fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram tocmai ce a absolvit o facultate prestigioasă din Marea Britanie, iar iubita lui Mario Fresh are planuri mari în plan profesional. Iată ce a declarat frumoasa șatenă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu puțin înainte de a împlini 22 de ani, Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie, iar la ceremonie au fost prezenți atât părinții, cât și fratele ei, Aris Melkior. Iubitul ei, Mario Fresh, nu a putut fi prezent, însă i-a transmis cele mai frumoase gânduri, în social media.

alexia-eram-1-1alexia-eram-1-1

Mai mult, vedeta are planuri mari de viitor și vrea să aibă o carieră de succes, deși este foarte tânără. Iată ce a declarat fiica Andreei Esca!

Citește și: Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie. Părinții și fratele i-au fost alături:”Suntem foarte mândri de tine”

Citește și: Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca:„Îmi permit să…'

Citește și: Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă:„Se lasă cu tremurat și lacrimi'

Citește și: Iulia Vântur a vorbit despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga:„Asta m-a fascinat la el'

Alexia Eram nu vrea să se implice în afacerile tatălui său

Alexia Eram are planuri mari de viitor, după ce a absolvit University For the Creative Arts în Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice. Într-un interviu pentru Ego, șatena a povestit că nu vrea să-i calce pe urmele tatălui său, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Mai mult, domeniul în care activează mama sa, Andreea Esca, este cel care o interesează mai mult pe iubita lui Mario Fresh. Vedeta nu exclude ideea de a-și lansa propria linie de cosmetice ori de a urma un curs sau un master.

Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business.

Aș vrea să fac o colecție de cosmetice. Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj, așa că cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție.

Nu am avut timp până acum, am fost tot plecată, am tot amânat, dar în sfârșit astăzi (n.r. miercuri) am dat și traseul și l-am luat. Nu o să mai plec în Londra, sincer, dar poate o să mai fac un Master sau un curs, dar nu în Marea Britanie. Așa că nu o să fiu nevoită să mă obișnuiesc cu stilul lor de condus. Bine, întâi să mă obișnuiesc aici și după aceea „pe dreapta'. Nu îmi e teamă să conduc, chiar sunt super ok. Mi-a fost mai teamă la examenul de teorie decât la proba de condus. Mario a zis că o să mă lase să-i conduc mașina, a povestit Alexia Eram pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton