Ce dietă ține Carmen Negoiță, la 41 de ani: „Beau în fiecare dimineață...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Carmen Negoiță, la 41 de ani. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' se numără printre vedetele care acordă o atenție deosebită alimentației și sportului. Pe lângă faptul că este o femeie frumoasă, Carmen Negoiță administrează mai multe bussiness-uri de succes și este o mamă devotată. Aceasta a dezvăluit dieta pe care o urmează pentru a se menține la greutatea ideală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță s-a remarcat precum una dintre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privesc abordările stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Vedeta a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al Dinamo. Cei doi au divorțat în anul 2010. Aceștia au împreună doi copii, respectiv o fată – Ingrid și un băiat – Harry, care studiază în străinătate. Deși are o viață extrem de încărcată, Carmen Negoiță are un regim alimentar strict și profită din plin de benficiile alimentelor și ceaiurilor pe care le consumă.

egoita-9egoita-9

Ce dietă ține Carmen Negoiță, la 41 de ani. Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea', vedeta a vorbit despre alimentele pe care le consumă zilnic și despre beneficiile lor asupra sănătății. Iată cum se menține aceasta în cea mai bună formă a sa!

Citește și: Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!S-a aflat din ce se întreține

Citește și: Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!.Anda Adam e mai mare decât ea

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț:„Am stat de vorbă până la 5 dimineața, pe bordură'

Ce dietă ține Carmen Negoiță, la 41 de ani

Vedeta a explicat că, în ultima perioadă, a început să adauge în alimentația sa mai multe fibre și ceaiuri. În fiecare dimineață, aceasta își prepară un suc natural din fructe și legume pentru a-și curăța organismul.

„Am început să mănânc în fiecare dimineață un iaurt mic, cu 2% grăsime, în care îmi pun semințe de chia, semințe de in, psyllium și semințe de dovleac. Foarte multe fibre, te ajută la digestie. Am mereu la mine o sticlă de aproape un litru cu un ceai pe care mi l-am făcut din coada calului, coada șoricelului.

Ele drenează și curăță foarte bine organismul. Beau în fiecare dimineață o jumătate de pahar dintr-un suc pe care îl fac din sfeclă, morcov, țelină, jumătate de cartof și măr verde', a explicat Carmen Negoiță, potrivit substanțial.ro.

Carmen Negoiță ține cursuri de healthy fast cooking

Carmen Negoiță este pasionată de mâncarea sănătoasă și este specializată în ceea ce înseamnă alimentație raw vegan și este adepta alimentelor naturale, fără aditivi și neprocesate termic.

„Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc', a spus aceasta potrivit OK Magazine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton