Ce dificultăți a întâmpinat Ilie Năstase la filmarea documentarului Nasty: „Nu aș fi crezut că străinii...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce dificultăți a întâmpinat Ilie Năstase la filmarea documentarului Nasty. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fostul mare tenismen. Cel mai târziu, în primăvara lui 2023, soțul Ioanei Simion va avea parte de un film documentar ce-i poartă numele, peliculă ce promite a fi pe măsura performanțelor sportivului. Iată ce a însemnat efortul său în acest demers și cine a venit cu ideea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase a dezvăluit public ce dificultăți a întâmpinat la filmarea documentarului ce-i poartă numele – Nasty. După ce și-a dedicat aproape toată viața sportului, fostul mare tenismen, în vârstă de 75 de ani, va avea propriul lui film documentar. Pelicula va apărea, cel mai târziu, în primăvara anului 2023.

ilie-nastase-1ilie-nastase-1

Ilie Năstase e unul dintre cei mai iubiți sportivi din România. Vreme de ani buni, fostul mare tenismen și-a reprezentat țara cu mândrie și a bifat reușită după reușită. Anul viitor, acesta va avea parte de filmul lui documentar. Pelicula e intitulată Nasty, iar publicul e nerăbdător să o vadă.

Citește și: Nasty, primul film despre viața lui Ilie Năstase.Când va avea loc premiera peliculei

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ilie Năstase și Alexandra King, a doua soție.Au împreună doi copii

Citește și: Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei:”Mi-am găsit sufletul pereche”

Citește și: Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru:„Cei mai buni părinți își susțin copiii'

Ce dificultăți a întâmpinat Ilie Năstase la filmarea documentarului Nasty

Potrivit spuselor lui Ilie Năstase, ideea aparține regizorului filmului, Tudor Giurgiu. El și încă un prieten al său i-au spus sportivului despre planul lor, iar acesta a acceptat să se implice fără să ezite.

„Vă spun sincer că ideea a venit de la regizorul filmului, Tudor Giurgiu. El și încă un amic al său au venit la mine și mi-au spus ce vor să facă. Am fost de acord. Nu aveam de ce să mă opun!', a spus Ilie Năstase pentru impact.ro.

„Nu aș fi crezut că străinii dau așa de greu toate aprobările'

Printre altele, Ilie Năstase a poveste că a filmat cam toată primăvara care s-a scurs. Conform declarațiilor sale, scenariul peliculei Nasty l-a purtat atât în România, cât și peste hotare. Soțul Ioanei Simion a mărturisit că nu s-a așteptat ca să primească atât de greu aprobările necesare din partea celor din străinătate.

„Nu am să vă spun chiar totul. Dar vă pot spune că am filmat deja la câteva dintre marile turnee ale lumii, cele care au jucat un rol aparte în cariera mea. Este vorba despre Foro Italico, de la Roma, Roland Garros, la Paris și Wimbledon, Marea Britanie. De fapt, în Anglia urmează să mergem chiar peste câteva zile, o dată cu începerea turneului din acest an. Am constatat cât de greu este să obții toate aprobările necesare ca să poți filma în asemenea locuri. Nu aș fi crezut că străinii dau așa de greu toate aprobările!', a continuat el.

În prezent, cea mai mare parte a filmărilor ce-l implică pe Ilie Năstase au ajuns la final, lucru care nu poate decât să-l bucure. În filmul Nasty, oamenii vor vedea și imagini de epocă, de pe vremea când fostul tenismen era în plină desfășurare. De asemenea, vor fi disponibile și interviurile de prim rang cu câteva dintre cele mai sonore nume din lumea tenisului.

Ba mai mult, regizorul Tudor Giurgiu a ajuns deja la academia de tenis a lui Rafael Nadal și l-a intervievat atât pe el, cât și pe unchiul lui, Toni, mare admirator al lui Ilie Năstase. Printre actualii sau foștii mari jucători care vor fi văzuți în film se numără și Novak Djokovici, Boris Becker, înainte de a avea probleme cu justiția britanică, John McEnroe, etc. De asemenea, în peliculă va apărea și Jimmy Connors și elvețianul Roger Federer. Întâlnirile cu aceștia au fost antamate pentru vara aceasta ori începutul toamnei, în funcție de programul lor.

Și Nadia Comăneci în peliculă

Deși nu a dat prea multe detalii, Ilie Năstase a precizat că din documentar va lipsi latura social-politică.

„Doar viața sportivă. Asta va fi în prim plan! E cel mai bine așa!', a mai mărturisit fostul tenismen.

Dar asta nu e tot! În viitorul documentar va fi și un moment în care va apărea Nadia Comăneci, o mare sportivă și prietenă apropiată a lui Ilie Năstase. Fostul tenismen a evitat însă să se pronunțe în privința documentarului, susținând doar că cei care vor alege sunt, ca de fiecare dată, spectatorii. A menționat, totuși, că nu are emoții în ceea ce privește varianta sa finală, „după toată munca depusă'.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton