Alexia Eram are probleme de sănătate: „Nu pot să respir”

 Sutiu Theodora
.

Alexia Eram are probleme de sănătate. Fiica Andreei Esca și-a speriat fanii de pe Instagram, după ce a postat un mesaj îngrijorător. Vedeta le-a povestit internauților că s-a trezit cu simptomele specifice COVID-19, lucru care a făcut-o să-și facă un test.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din fericire pentru tânăra, în vârstă de 21 de ani, testul a ieșit negativ. Alexia Eram are o simplă răceală care, însă, îi dă foarte multe bătăi de cap.

alexia-alexia-

Vloggerița s-a trezit cu nasul înfundat și nu poate respira deloc, iar acest lucru a speriat-o în primă instanță, dar, după ce a văzut că nu are COVID-19 s-a liniștit.

Alexia Eram are probleme de sănătate. Ce le-a mărturisit admiratorilor

Mai mult, Alexia Eram s-a plâns admiratorilor că este nevoită să-și refacă des machiajul pentru că i se șterge atunci când își suflă nasul.

„Dragii mei, am răcit într-un hal! Nu mai pot! Stați liniștiți, nu am COVID, m-am testat! Nu pot să respir.

Degeaba mă machiez în timpul zilei pentru că oricum mi se ia tot fondul de ten de pe nas. Nu știu, cred că schimbarea asta de temperaturi.

Nu pot să îmi explic, dar nu mai pot', a spus Alexia Eram în cadrul unor filmări de pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor ce activități are.

Citește și: Alexia Eram, întâlnire cu mama lui Mario Fresh.Cum s-au fotografiat cele două

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă:'Înainte să îl cunosc…'

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

Cum se tratează vedeta de răceală

După câteva ore, Alexia Eram le-a dezvăluit fanilor care este tratamentul
pe care-l folosește pentru răceala de care speră să scape cât mai repede pentru că nu mai rezistă.

„Cum să-ți începi ziua… cu un ceai… Nu pot să mănânc nimic, deși îmi este foarte foame și apoi am o întâlnire foarte importantă. Sper să-mi treacă răceala asta o dată', a completat vedeta în online.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Ce a declarat artista

Mario Fresh și Alexia Eram s-au împăcat? Asta se întreabă fanii, după cel mai recent gest făcut de artist, chiar de ziua de naștere a fiicei Andreei Esca.

Într-un interviu recent, tânăra a mărturisit că nu poate sta singură, motiv pentru care îi este dificil de când s-a mutat. Ea spera să locuiască cu prietena ei cea mai bună.

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez.

Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine. Îmi imaginam că o să stau cu prietena mea cea mai bună, dar stau singură. Îmi imaginam că o să am un lift în casă', a declarat Alexia Eram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton