Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani: „Eu la spectacole cânt pe bune, nu fac playback”

 Miniosu Alexandra
.

Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani. Marea intepretă de muzică populară a făcut dezvăluiri inedite despre cariera ei, dar și despre cum își va petrece ziua de naștere. Este bucuroasă că este încă în putere și că-și poate încânta publicul cu vocea ei unică. Totodată, ea a precizat că și acum cântă live și că nu face playback.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani astăzi, pe 23 septembrie. Familistă convinsă, cântăreața a povestit că și anul acesta își va petrece ziua de naștere alături de cei dragi. Astfel, va petrece clipe minunate împreună cu fiul și nepoatele cărora le-a dus dorul.

v1-6v1-6

Sofia Vicoveanca a dezvăluit că va pleca la București. Deși este una dintre cele mai prețioase cântărețe din țară, nu consideră că ziua ei de naștere este un eveniment special. Nu are dorințe mari. Vrea doar să fie sănătoasă și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru viața pe care i-a oferit-o.

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?'

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul:„Am făcut 7 teste'

Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani

Intepreta de muzică populară privește cu entuziasm către viitor, sperând „la mai bine'. Este recunoscătoare pentru realizările ei și crede că Dumnezeu i-a oferit „un drum mai special'.

„Plec la Bucureșți azi. Nu-i problemă, e o zi normală. Mă rog la Dumnezeu să fie bine, îi mulțumesc pentru tot drumul pe care mi l-a dăruit, pentru că e un drum mai special. Merg înainte, cu speranța spre mai bine. Merg la băiat, la nepoate. Voi fi cu familia', a spus Sofia Vicoveanca pentru Click.ro.

„Eu la spectacole cânt pe bune, nu fac playback'

Se pare că Sofia Vicoveanca le pregătește fanilor o surpriză. Plănuiește să se ocupe de o priceasnă, însă nu a oferit mai multe detalii despre ea. A precizat că și în prezent cântă live și că nu face Playblack și se mândrește cu asta.

„Eu am o priceasnă pe care aș vrea să mă ocup de ea… Dar nu-mi mai fac planuri. Dar faptul că eu încă mai cânt, eu la spectacole și evenimente cânt pe bune, nu fac playback. Asta e mare lucru, știți cum se spune: sunt glasuri care strălucesc și glasuri care încălzesc', a continuat ea.

La 80 de ani, marea artistă are același spirit tânără. Este încă în putere și își repetă cu drag textele pe care le interpretează. A povestit că a văzut că „generația nouă' le citește de pe telefoane, lucru de care a fost dezamăgită.

„Da, încă mai țin pe picioare și încă îmi mai repet textele, că sunt tare multe. Și mai nou, văd că generația asta nouă își citește textele de pe telefoane, am înnebunit când am văzut. Este cumplit așa ceva, nu credeam că se poate. Bine, eu sunt formată pe alte vremuri.

Aveam la ansamblu normă de opt cântece noi pe stagiune. Cântece numai pe zona pe care o reprezentai, fără să treci hotarul, Botoșani, Neamț, Iași sau Bacău. Adică totul din zonă. Adevărul e că ne trăiau bătrânii, aveau cântecele lor', a mai spus artista.

„Mi-a plăcut și îmi place munca'

Deși a avut o copilărie grea, fiind crescută doar de mamă, Sofia Vicoveanca îi mulțumește Creatorului pentru ce i-a oferit. Viața a învățat-o să fie selectivă și spune că i-a plăcut și îi place în continuare munca.

„Eu am avut noroc de zonă bogată în cântece și tradițiîi. Știți că eu am o poveste lungă, am fost refugiați, m-a crescut mama singură… Cred că Dumnezeu a avut grijă să îmi croiască un drum și îi mulțumesc, însă acum pare că mă laud, dar m-a făcut selectivă, mi-a plăcut și îmi place munca', a mai transmis interpreta.

Sofiei Vicoveanca i-a lipsit publicul în pandemie

Printre altele, Sofia Vicoveanca a mărturisit că a suferit în perioada în care nu a putut urca pe scenă. Pentru a nu rupe legătura cu oamenii, ea s-a folosit de rețelele de socializare pentru a comunica.

„Așa e, îmi plac oamenii. Am suferit un pic în această perioadă, până să ne dea drumul, să ne revedem. Și așa m-am măritat cu Facebook-ul, comunic cu lumea de peste tot, să le dau urări și binețe', a mai declarat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton