Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă: „Am văzut soarele ce se ascunde după nori”

 Sutiu Theodora
.

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă în videoclipul ultimei piese pe care a lansat-o. Melodia se numește Stele Căzătoare și aduce în prim plan o parte viața cântăreței. Și de această dată, artista a compus piesele de pe noul său album inspirată din propriile trăiri și sentimente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă. Ea a fost văzută, în o dată, purtând obiectul vestimentar, iar fanii i-au făcut multe complimente.

balan-1balan-1

Totodată, vedeta a mai purtat în videoclipul piesei o rochie lila, din tulle, inspirată cel mai probabil din povești.

„Ești un om minunat, un exemplu pentru multe femei. Meriți să fii fericită. Piesa este foarte frumoasă', „Rochița este superbă, iar tu ești spectaculoasă', „Ce rochie superbă. 🤩 Și piesa e minunată', au câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat artistei.

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Cum i-a dedicat artista piesa pe care a lansat-o

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă. Soare după nori este un material discografic motivațional, dedicat tuturor celor care vor să depășească anumite momente dificile pentru a-și vindeca sufletul.

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă Ea le-a arătat fanilor ei mereu că este o femeie puternică și nu s-a lăsat niciodată afectată de problemele din viața ei. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, însă pe strada ei a răsărit soarele atunci când în viața ei a apărut Tiberiu Argint, noul iubit.

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă. După ce a cucerit publicul cu „Iubește-mă, nu' și ne-a purtat în pași de dans în povestea single-ului „Ne îndrăgostim', Andreea Bălan lansează „Stele Căzătoare', single ce se va regăsi pe albumul „Soare după nori', ce va fi disponibil din 23 septembrie.

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint: „Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu:„Astăzi ești și mâine nu se știe…’

Citește și: Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți’, de ieri:„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat’

Andreea Bălan: „Voi fi mereu o visătoare'

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou o rochie de mireasă. „Eu încă mai cred în stele căzătoare/ Nu vreau adevărul care mă doare' sunt versurile prin care Andreea începe piesa emoțională.

Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Stele Căzătoare' este despre dorința de a mai crede în ceva ce poate schimba lumea, ce poate alunga tristețea și neajunsurile.

„«Stele căzătoare» este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea.

Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul', a declarat Andreea Bălan, citată de libertatea.

Începutul carierei muzicale a Andreei Bălan

A început să cânte la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Săndel Bălan. Acesta i-a compus câteva piese, cu care a participat la o serie de spectacole pentru copii din Ploiești.

În cadrul acestor recitaluri, a fost remarcată de Mihai Constantinescu, fiind invitată de acesta în emisiunea pentru copii, BaDa BaNu, difuzată de TVR1. A mai fost invitată și la alte emisiune specifice, precum Feriți-vă de măgăruș, Abracadabra, Video Magazin și Tip top mini top.

Au existat câteva tratative de a forma un grup cu Simona Nae, dar planurile nu s-au materializat în urma neînțelegerilor dintre părinți.

În 1997, Bălan participă la Gala Națională Eurovision cu piesa „Un univers mai liniștit', participarea ei nefiind însă validă din cauza criteriilor de vârstă pe care nu le îndeplinea.

Primul CD lansat de Andreea Bălan

Anul următor, devine primul copil care lansează un material discografic sub formă de compact disc în România. Albumul, intitulat Amețiți de fum, conținea 10 piese dance compuse de tatăl ei și orchestrate de Cătălin Tîrcolea, dar care, deși lansat oficial, nu a fost mai fost distribuit din cauza lipsei de fonduri.

Unii o numesc ca fiind prima artistă de muzică dance din România, datorită unor compoziții ca „Rezemat de gard', care au fost incluse pe album.

În 2007, a devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile', a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton