Alexandru Cumpășanu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

 Lupescu Anca
.

Bucurie mare în familia lui Alexandru Cumpănașu. Soția lui a adus pe lume al patrulea copil, un băiețel perfect sănătos. În urmă cu câteva zile, acesta a anunțat pe rețelele sociale că a devenit tătic pentru a patra oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Micuțul a avut aproape 4 kilograme la naștere și 53 de centimetri, iar cu puțin timp în urmă Alexandru Cumpășanu a avut și prima întâlnire cu el, asta deoarece nu i s-a permis să intre în spital în tot acest timp din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus.

'S-a născut Alexandru Tudor Cumpănașu, chiar acum, 3,920 kg, 53 cm. Sănătos și voinic. Nu mă lasă medicii 3 zile să îl văd și pentru asta îi urăsc pe unii, dar poate este mai bine pentru sănătatea lor așa', a scris omul politic pe Facebook!

Alexandru Cumpănașu. și-a luat soția din spital, dar și pe copilul lor, iar cu doar câteva zile au ajuns și acasă, acolo unde sunt pregătiți să înceapă o altă viață de familie, cu un nou membru care le va face zilele mai frumoase!

Alexandru Cumpănașu are o familie numeroasă

Alexandru Cumpănașu se pricepe la rolul de tată și nu este deloc o noutate pentru el, asta pentru că mai are acasă trei copii, motiv pentru care știe exact cum stau lucrurile și ce responsabilități are.

Emma, Dana și Petru sunt copiii lui dintr-o relație anterioară

În trecut, omul politic a fost amenințat cu privire la copii lui, motiv pentru care a reacționat destul de dur, arătându-și grija și responsabilitatea asupra familiei sale.

„Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

cumpanahucumpanahu

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba', a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

Cine este Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a devenit una dintre cele mai vocale figuri în sfera publică după ce Alexandra Măceșanu, nepoata sa, a fost răpită, violată și ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Citește și:

Ilinca Vandici, declarații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Speră să își revină rapid: „Are și momente dificile’ – EXCLUSIV

Drama surorilor Cheeky Girls: au plătit cu sănătatea succesul venit peste noapte! Boala de care gemenele nu vor scăpa niciodată

Decizia luată de Alexandru Cumpănașu după ce a făcut preinfarct. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dat anunțul: 'Pentru toți care sperau să crăp aseară…'

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit la filmările pentru serialul SACRIFICIUL. Ce secvenţă i-a pus capac Divei

Cornel Dinu îl critică pe Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul!’

Având susținere din partea opiniei publice, Cumpănașu, președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR, a ținut țara la curent cu drama Alexandrei și a  scos la iveală neregulile acestui caz. 

De când s-a aflat că va candida la alegerile prezidențiale, însă, Alexandru Cumpănașu și-a atras un val de antipatie, fiind acuzat că își construiește cariera politică profitând de notorietatea venită odată cu trista poveste a nepoatei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton