Anna Lesko i-a făcut avansuri în direct, la Ferma, iar Andrei Stoica i-a făcut cunoștință cu soția lui: "Să o stimezi, să o respecți!"

 Dumba Gabriela
.

Andrei Stoica a câștigat în urma unor licitații din Ferma dreptul de a trimite un filmuleț familiei sale și a reușit să uimească pe toată lumea cu modul în care a prezentat-o pe Anna Lesko soției lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu i-a pus lui Andrei Stoica la dispoziție un telefon mobil cu care a făcut mai multe filmulețe pentru cei de acasă. Astfel, luptătorul a filmat locul în care dorm, mănâncă, animalele din Ferma, dar și pe colegii lui de suferință. Anna Lesko a fost, în mod special, vizată de comentariile pozitive ale lui Andrei.

Să o stimezi, să o respecți! Mi-a spălat, mi-a făcut masaj', i-a transmis Andrei Stoica soției sale, în imaginile în care apărea Anna Lesko. La rândul ei, cântăreței i s-au scurs ochii după sportiv și nu doar o dată l-a felicitat pentru felul în care arată. Ba chiar, atunci când a fost fermier-șef, Lesko a dat ordin ca fetele să poarte haine sexy, iar băieții să umble la bustul gol, laudele pentru mușchi mergând, evident, la Andrei Stoica.

La un moment dat, Mihaela Rădulescu i-a provocat pe concurenți să numească preferații lor din Ferma, iar Anna Lesko dezvăluit ce calități a descoperit la colegii săi, bărbați.

'Ana, uită-te în jur, la băieții noștri, pe care l-ai lua acasă? Care ți se pare cel mai atrasctiv?', i-a spus Mihaela Rădulescu.

'Unul sau mai mulți?', a răspuns și artista. George Piștereanu, și Andrei Stoica au primit complimente din partea focoasei blondine.

În scurt timp, Mihaela Rădulescu i-a cerut să nominalizeze doar un sigur băiat cu care ar pleca acasă, iar artista a răspuns: 'Andrei!'.

anna_lesko_masaj_48207100anna_lesko_masaj_48207100

Dar Anna nu s-a oprit aici: 'Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari'.

'La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim', a mai declarat Anna Lesko.

Citește și:

Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Ana Maria Ababei nu vrea să mai audă de Anna Lesko, după Ferma! „Voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate”

Anna Lesko, dezvăluiri intime la Ferma: a făcut sex în avion. Cu câți bărbați a întreținut relații sexuale

Anna Lesko și Andrei Stoica au împărțit și momente intime la Ferma

Anna Lesko şi Andrei Stoica au avut parte de un moment intim la Ferma, când ea l-a ajutat pe luptător să se relaxeze, făcându-i masaj pe spate. Anda Adam i-a surprins pe cei doi, iar Bogdan Stoica i-a avertizat că îi trezește foarte de dimineață a doua zi.

Anna Lesko l-a ajutat pe Andrei Stoica să se relaxeze la finalul unei zile de muncă în fermă și i-a făcut masaj pe spate. Vreau să intru un pic în cervicală. Hai, nu spune, Andrei, că te doare', a spus Anna Lesko.

Nu doare, îmi place', i-a răspuns Andrei Stoica.

La un moment dat, masajul privat pe care i l-a oferit cântăreața de 41 de ani concurentului aflat în echipa sătenilor din cadrul emisiunii Ferma' a fost întrerupt pentru câteva clipe de apariția artistei Anda Adam și a lui Bogdan Stoica.

Frecam aici, se auzea: «Ah, ah…» . Și nu știam cine freacă', a afirmat Anda Adam. Ulterior, îndrăgita blondă i-a spus fratelui lui Andrei Stoica: Nu te uita, că e peste 18 ani, Bogdan'.

După ce a privit puțin mișcările de masaj ale Annei Lesko și, inclusiv, momentul de răsfăț al lui Andrei Stoica, fratele mai mic a făcut o glumă și le-a spus: La patru și jumătate, vă trezesc, să știi'. Cântăreața a fost cea care a reacționat imediat: Doamne ferește! Ești nebun? Nici nu mă clintesc, eu mă trezesc când vine alarma, mă'.

Ulterior, Anna și Andrei ei au avut o probă al cărei premiu a constat în niște sarmale pentru toți cei din Ferma, apropierea dintre ei a fost destul de… periculoasă. Mișcările lascive ale Annei l-au făcut pe Andrei să spună de mai multe ori Ana, nu face asta, pentru că plec de aici în trei picioare'.

Fii atentă, că îmi pierd cumpătul. Pășești ușor, Ana, când urci și cobori. Ana, te rog din suflet. E o apă. Nu mai mișca din mâini, că mă înnebunești. Pe lângă faptul că eram legați de mâini, mai băgai și fundul în mine', a mai adăugat Andrei Stoica în timpul emisiunii.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton