Andreea Bălan, declarații despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Îmi făcusem testamentul”

 Stamen Diana
.

Artista a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câteva zile, după ce a ajuns de urgență la spital cu dureri abdominale insuportabile. Invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a povestit prin ce a trecut, dar și că își făcuse testamentul chiar de pe patul de spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicio operație nu mai este acum una ușoară pentru artistă, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Andreea Bălan a îngrijorat pe toată lumea, după ce a anunțat că se află internată în spital. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut și cât de tare s-a speriat că ar fi putut fi supusă unei alte intervenții chirurgicale.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie', a dezvăluit Andreea Bălan.

Din fericire, artista nu a mai ajuns la bisturiu și a urmat un tratament care a vindecat-o complet. Andreea Bălan a trecut prin multe încercări în ultima perioadă, iar problemele de sănătate n-au ocolit-o. Vedeta s-a speriat cumplit, pentru că durerile erau insuportabile.

Andreea-Bălan-testament-2Andreea-Bălan-testament-2

Andreea Bălan: 'Îmi făcusem testamentul'

Andreea Bălan nu a mai fost operată, pentru că abcesul s-a eliminat singur, astfel că a urmat doar un tratament și a stat internată câteva zile pentru a fi sub supravegherea medicilor. De teamă că ar putea păți ceva, având în vedere că la operația de cezariană a făcut stop cardio-respirator, vedeta a dat mesaje tuturor celor dragi. Andreea Bălan a declarat în emisiunea de la Antena 1 că își făcuse un testament vocal, atât de mare a fost spaima.

Citește și: George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A vrut să își vadă fetele, dar nu a reușit: 'Am sunat-o și pe mama ei'

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: 'Așa trebuia să se întâmple'

Citește și: Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au făcut un pas uriaș în relația lor. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de repede!

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…”

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc', a mai mărturisit artista.

Andreea Bălan este acum bine și infecția i-a dispărut din corp. Jurata de la Te cunosc de undeva urmează acum un regim strict și trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton