Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu: "În principiu sunt..."

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu. Alexandru Ciucu s-a despărțit de Alina Sorescu, după 12 ani de căsnicie. În prezent, sunt în proces de divorț, iar cele două fetițe pe care le au împreună locuiesc cu îndrăgita artistă. La trei luni de la despărțire, creatorul de modă a făcut primele declarații. Designerul este în continuare discret cu viața sa personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Despărțirea lor a surprins pe toată lumea. Cei doi au împreună două fetițe minunate, care acum se află în custodia mamei. Creatorul de modă a făcut primele declarații după despărțirea de artistă. Ciucu se axează pe muncă și încearcă să își vadă de viață.

alina sorescu si ciucualina sorescu si ciucu

Alexandru Ciucu a vorbit pentru prima oară după ce Alina Sorescu a anunțat despărțirea de el. Solista a fost prima care a anunțat public, pe contul ei de Instagram faptul că ea și designerul de modă divorțează. Alina Sorescu a vorbit despre despărțirea de tatăl fiicelor ei, deși în trecut era discretă cu viața ei personală.

Citește și: Cum a apărut Alina Sorescu la un eveniment monden, în plin divorț de Alexandru Ciucu.A atras toate privirile

Citește și:Alina Sorescu, la mare, cu fetele ei!În plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, cântăreața arată mai bine ca niciodată!

Citește și:Ce afaceri are Anda Adam. Din ce câștigă bani, după divorțul de tatăl fiicei sale:„Mi-a ieșit combinația'

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, imagini de colecție cu fiul lor. Cum i-a surprins micuțul Iair:”Gen: Mai lasă-mă”

Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie și 14 ani de relație. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina, în vârstă de 8 de ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Cântăreața a fost cea care a anunțat public despărțirea de creatorul de modă. La trei luni de la despărțire, Alexandru Ciucu a făcut primele declarații. Designerul continuă să fie rezervat în declarații, mărturisind doar că își vede de viață în continuare și se axează pe cariera sa.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut', a declarat Alex Ciucu pentru Click!

Alina Sorescu: „Nu mă gândeam să ajung în situația asta”

Solista a fost cea care a anunțat public despărțirea de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a postat un mesaj pe Instagram în care anunța că nu mai formează un cuplu cu designerul de modă. Mai mult, artista declara că nu se aștepta să ajungă într-o asemenea situație.

'Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut', a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, este mamă a două fetițe, iar în urmă cu câteva luni a divorțat de soțul ei, Alexandru Ciucu. Cei doi s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Artista se axează pe creșterea celor două fetițe, dar și pe cariera sa muzicală. Vedeta este încrezătoare că va depăți toate dificultățile. „E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, declara Alina Sorescu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton