Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș pentru fetița ei. Cum s-a îmbrăcat actrița: "A fost o imagine angelică"

 Oana Pantazi
.

Pentru Laura Cosoi și soțul ei, a fost al treilea botez, actrița și partenerul ei de viață creștinându-și fetița în acest weekend. Micuța Lara a primit taina botezului, la fel ca și cele două surioare ale ei, Rita și Vera, într-un loc de poveste din Maramureș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Laura Cosoi a organizat un botez tradițional în Maramureș și pentru mezina familiei, Lara, care a fost creștinată în acest weekend, într-un cadru idilic. Micuța a venit pe lume pe 23 iunie și a avut parte, la fel ca cele două surori mai mari ale ei, de o ceremonie emoționantă, în stil tradițional.

301922764_607947984033432_8165992592608756974_n301922764_607947984033432_8165992592608756974_n

Laura Cosoi, botez de poveste pentru fetița ei

Micuța Lara, fiica Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean, a primit taina botezului, la finele săptămânii trecute, într-un loc încărcat de tradiții din Maramureș. Petrecerea ce a urmat ceremoniei de creștinare a avut loc la pensiunea din Baia Sprie a lui Daniel Leș, artist ceramist și bun prieten cu Laura și Cosmin. Și biserica a fost aceeași în care surorile Larei au primit taina botezului.

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară: „Nu am reușit să dorm mai deloc”

Citește și; Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…’/ EXCLUSIV

Citește și: În ce serial va juca Laura Cosoi.Imagini cu actrița, însărcinată în nouă luni, de pe platoul de filmare

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere în Italia. Cum au fost văzuți într-un restaurant: „Erau foarte…'

Citește și: Maria de la Mireasa și-a refăcut viața, după divorțul de Liviu Olteanu. Primele imagini cu noul iubit

Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri', dezvăluia Laura Cosoi pentru Ego.ro.

După cum a mărturisit și Stephan Pelger, unul dintre invitații la eveniment, ceremonia a fost una extrem de impresionantă.

„A cântat corul, a cântat orga, s-a cântat Ave Maria, iar mie chiar mi-au curs lacrimile, pentru că este un moment foarte emoționant', a declarat designerul conform SpyNews.

Petrecerea a fost una restrânsă, la care au participat doar apropiații cuplului, totul fiind organizat în aer liber. Meniul a fost și el unul bogat, de la puii rotisați și până la gulașul la ceaun, toate pregătite în fața invitaților. Nu au lipsit nici deserturile, invitații delectându-se cu delicioase prăjituri de casă.

Laura Cosoi a păstrat tradiția și la capitolul muzică, la petrecere participând și artiști populari din zonă, ceea ce a încins repede atmosfera.

Cum s-a îmbrăcat Laura Cosoi la botezul fiicei sale

Și ținutele alese pentru acest eveniment emoționant au fost impresionante, toată familia fiind perfect asortată. Atât Laura și Cosmin, cât și Lara, Vera și Rita au purtat alb în ziua botezului. Designerul Stephan Pelger a fost fascinat de tabloul pe care l-a oferit fericita familie în ziua creștinării micuței Lara.

„Laura s-a îmbrăcat în alb și este splendidă! Ea este oricum frumoasă, ar putea să poarte absolut orice. Cosmin este îmbrăcat cu o ie frumoasă, iar fetițele, toate trei, sunt îmbrăcate în alb. Aș putea spune că a fost o imagine angelică', a mai spus designerul, pentru sursa citată.

Ulterior, la petrecere, Laura a îmbrăcat o superbă rochie de culoare albastră, cu flori albe, de inspirație tradițională.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton