Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Primele declarații ale artistei: „Atunci devenea toxic, mi-am dat seama că am obosit”

 Ifrim Georgiana
.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Jo și Juno s-au despărțit definitiv, în urmă cu 5 luni. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Totul s-a petrecut în urmă cu 5 luni, iar Jo a vorbit despre motivele despărțirii în cadrul podacstului lui Radu Țibulcă. Iată primele declarații ale artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Cei doi artiști au vut o relație marcată de numeroase despărțiri și împăcări. În trecut, Jo susținea că a greșit vorbind public despre viața personală, deoarece trebuie să dea socoteală de fiecare dată. Mai mult, aceasta spunea că din prea multă iubire ajung să se sufoce reciproc și atunci au nevoie de o pauză, din când în când. În urmă cu 5 luni, Jo și Juno au pus capăt, definitiv, relației. Invitată în cadrul unui podcast, artista a vorbit pe larg despre motivele care i-au determinat să ia această decizie.

jo-1jo-1

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, în urmă cu 5 luni. „Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult', susținea artista în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni TV. Acum, aceasta a dezvăluit noi detalii despre separarea de fostul ei partener.

Citește și: Jo și Juno s-au împăcat și sărbătoresc 4 ani de relație pe plajă:”O zi splendidă”

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:”Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce afaceri are Anda Adam. Din ce câștigă bani, după divorțul de tatăl fiicei sale:„Mi-a ieșit combinația'

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, imagini de colecție cu fiul lor. Cum i-a surprins micuțul Iair:”Gen: Mai lasă-mă”

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație

În cadrul podcastului „Vin de-o poveste', Jo a vorbit despre despărțirea de Juno. Aceasta a susținut că relația a fost marcată de tensiuni și neînțelegeri, motiv pentru care a început să devină „toxică' pentru amândoi.

„Nu cred că o să mai am o iubire atât de intensă cum am avut-o cu Juno. Nu știu dacă o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare. Juno o să rămână pentru totdeauna unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult.

E unul dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Prima dată de asta m-am îndrăgostit și cred că și asta m-a ținut acolo. În relația asta, noi am fost ca șoarecele și pisica. Niciunul dintre noi nu a avut răbdare, suntem diferiți și mereu ajungeam într-un punct în care nu ne înțelegeam. Atunci devenea toxic. La un moment dat, mi-am dat seama că am obosit', a declarat Jo potrivit Wowbiz.

„Acum suntem prieteni'

În urma despărțirii, cei doi au rămas prieteni. Jo a mărturisit că relația s-a încheiat la momentul potrivit, atunci când a început să-și pună iubirea necondiționată sub semnul întrebării.

„Acum suntem prieteni, chiar suntem bine. Am tot auzit chestii și nu mă afectează. Simt ca o dragoste de mamă. Cred că aș putea să îl văd cu altă femeie. Oricum e și recentă treaba. S-a terminat acum 5 luni. Câte chestii ne-am făcut noi nașpa, rele și nu am putut să o terminăm atunci, s-a terminat în momentul în care a trebuit să se termine.

La un moment dat, totul era despre mine și mi-am dat seama că toată iubirea necondiționată pe care i-am oferit-o timp de 4 ani a început să dispară. Atunci mi-am pus niște semne de întrebare', a mărturisit Jo, la Vin de-o poveste.

stiri

Au sărbătorit 4 ani de relație în Zanzibar

În februarie, cei doi au sărbătorit 4 ani de relație, în Zanzibar. La acea vreme, Juno a postat și o declarație de dragoste pentru iubita lui, spre bucuria celor care le ascultă muzica și îi urmăresc pe rețelele de socializare.

‘02.02.2022 , o zi splendida. 4 ani. Te iubesc!’a scris Juno pe Instagram.

„Astăzi este o aniversare specială pentru mine și nu doar pentru mine și am petrecut mai mult timp bucurându-mă de moment„, s-a scuzat Jo pe Instagram pentru faptul că a postat puțin în acea perioadă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton