Alexandra Ungureanu, copleșită de tristețe în perioada sărbătorilor: "Nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate"

 Radulescu Ruxandra
.

Alexandra Ungureanu, copleșită de gânduri triste în perioada sărbătorilor. Alexandra Ungureannu, 41 de ani, trece prin momente de tristețe în perioada sărbătorilor. Artista a vorbit pe social-media despre un eveniment din viața ei, care a marcat-o profund. Alexandra Ungureanu este foarte atașată de familie și în special de mama ei. Artista consideră că sărbătoarea Crăciunului este menită pentru a fi petrecută alături de familie și cei dragi, însă, din păcate, resimte lipsa unei persoane foarte importante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu, copleșită de gânduri triste în perioada sărbătorilor. Alexandra Ungureanu este o artistă de succes, talentul ei fiind foarte apreciat de fanii din România. Cântăreața trece prin momente dificile de Crăciun din cauză că tatăl ei iubit nu mai este alături de ea. Părintele Alexandrei Ungureanu s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani și, de atunci, sărbătorile nu au mai fost la fel pentru artistă. Alexandra și-a adus aminte cu tristețe de vremurile când celebra Cărciunul împreună cu tatăl ei. Vedeta și-a împărtășit gândurile pe contul de Instagram.

alexandra-ungureanu-1-1alexandra-ungureanu-1-1

Alexandra Ungureanu, copleșită de gânduri triste în perioada sărbătorilor

Pentru Alexandra Ungureanu, sărbătoarea Crăciunului nu a mai fost niciodată la fel, de când tatăl ei a murit. Vedeta rememorează în fiecare an momentele frumoase petrecute alături de ambii părinți, în perioada sărbătorilor de iarnă și este întotdeauna cuprinsă de dor și de tristețe. Alexandra Ungureanu și mama sa au o relație foarte specială, iar cântăreața a menționat că le-ar face bine amândurora să petreacă ziua de Crăciun, vizitând alte regiuni, pentru a lăsa în urmă amintirile triste.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express: „Realitatea părea un coşmar'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express:’Merg să leșin’

Când eram mai mică, Crăciunul însemna obligatoriu să fiu acasă la ai mei. De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate. Zilele acestea rămân, însă, unele de sărbătoare și bucurie. Chiar ne gândeam, cu mama, ca la un moment dat să rupem tradiția și să plecăm în alte locuri pentru a sărbători Crăciunul. Anul acesta am descoperit o locație superbă, care se potrivește de minune mood-ului acestei perioade', este mesajul scris de Alexandra Ungureanu pe rețelele de socializare.

Alexandra Ungureanu a urcat pe scenă la doar două zile după înmormântarea tatălui

Alxenadra Ungureanu a povestit în urmă cu ceva vreme despre cea mai grea perioadă din viața ei, când ambii părinți au fost bolnavi de cancer. Tatăl artistei a fost răpus de o formă foarte agresivă de cancer de colon. Alexandrei Ungureanu, care avea 27 de ani la acel moment, îi era extrem de difcil să accepte că părintele ei nu va mai fi, în ciuda a ceea ce spuneau medicii Mama Alexandrei Ungureanu a fost diagnosticată apoi cu cancer de col uterin.

Artista și-a găsit refugiul în muzică, astfel că la doar două zile după ce și-a înmormîntat tatăl a fost nevoită să onoreze un concert.

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:'A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!'

Citește și: Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol:'În caz că rămânem însărcinate în același timp…'

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul. Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. La două zile după înmormântare eram pe scenă, cântam cu Brenciu, și nu-mi aminteam textul. Nu-mi amintesc aproape nimic din anul ăla (n.r. 2007), știu că am luat-o și pe maică-mea cu mine. Ea cu două luni înaintea lui tata fusese diagnosticată cu cancer de col uterin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton