Zilele în care va fi difuzat Survivor 2023 la PRO TV. Ce schimbare majoră a intervenit

 Radulescu Ruxandra
.

Zilele în care va fi difuzat Survivor 2023 la PRO TV. Cel mai așteptat show de aventură, Survivor România 2023, va fi difuzat peste două săptămâni. Până la acest moment, publicul a aflat deja care sunt cele 12 vedete ce vor face parte din tribul Faimoșilor. Fanii sunt entuziasmați să vadă la ce provocări vor fi supuși concurenții și cum se vor descurca în jungla dominicană. Show-ul suferă și anumite modificări de ultim moment, potrivit celor mai recente informații. Producătorii au anunțat că zilele de difuzare sunt diferite față de cum au fost obișnuiți telespectatorii în cadrul celorlalte ediții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele în care va fi difuzat Survivor 2023 la PRO TV. Show-ul de aventură Survivor 2023 va debuta la PRO TV pe 9 ianuarie. Concurenții sunt pregătiți pentru aventura vieții lor în Republica Dominicană, unde vor avea parte de adrenalină și vor nevoiți să înfrunte condițiile vitrege din junglă. Fanii au așteptat cu sufletul la gură să afle care vor cele 12 vedete, care vor face parte din tribul Faimoților. Printre celebritațile care au acceptat provocarea Survivor 2023 se numără Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Jorge, sau Sebastian Dobrincu. Producătorii au anunțat și care vor fi zilele de difuzare ale noului sezon, și din acest punct de vedere, emisiunea suportă o schimbare majoră.

razboinici-survivor-2023razboinici-survivor-2023

Zilele în care va fi difuzat Survivor 2023 la PRO TV

Show-ul Survivor România 2023 este așteptat cu entuziasm de către fanii. Primul episod va fi difuzat pe 9 ianuarie. Publicul îi va vedea pe cei 12 concurenți din tribul Faimoșilor confruntându-se cu cele mai vitrege condiții de trai. Noul sezon din Survivor România promite și mai multă adrenalină, cu trasee interesante care vor testa limitele participanților. Producătorii au anunțat și marea schimbare din cadrul noului sezon, și anume că zilele de difuzare vor fi luni, marți și miercuri.

Citește și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023.Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

Citește și: Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023?Vedetele ar fi semnat deja cu PRO TV

„Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână!

Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor, pregătiți?', a spus Daniel Pavel, conform comunicatului oficial PRO TV.

Cum au fost alese vedete care participă la Survivor România

Cele 12 vedete care participă la Survivor România 2023 au fost alese în urma unui casting care a durat 8 luni. Producătorii au discutat cu peste 150 de celebrități care trebuiau să aibă abilitățile fizice și psihice de a face față unui show de aventură destul de dur. Dintre cele 12 vedete care au îndeplinit condițiile necesare se numără Maria Constantin, Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Sebastian Dobrincu, Jorge, DOC, sau Gheboasă.

Citește și: Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani:Sunt foarte mândră de tine

Citește și: Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent:Mereu o să fie…

De-a lungul celor 8 luni de casting au fost provocări numeroase. Ultima fiind chiar alegerea finală a panel-ului pe care l-am prezentat aseară deoarece fiecare concurent trebuia să fie atât apt fizic și psihic, cât și relevant și reprezentativ pentru publicul care trăiește la intensitate maximă acest show.

Am discutat cu peste 150 de vedete. Sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format. Îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare. Totul este 100% real. Concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final.” , a declarat Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton