Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu: „El e mai tot timpul plecat din țară”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu. Artista și Florin Ochescu sunt căsătoriți de 30 de ani și au împreună un fiu, pe nume Iulian. Tânărul are vârsta de 29 de ani și este de profesie pianist. Invitată într-o emisiune televizată, intepreta de muzică pop a făcut câteva declarații despre băiatul ei, susținând că a petrecut Crăciunul departe de acesta. Iată cu ce se ocupă astăzi fiul celor doi artiști!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu a început în anul 1993. Cei doi sunt părinții un tânăr în vărstă de 29 de ani și sunt mândri că acesta a ales să le calce pe urme. Iulian a absolvit Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu' şi Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti și este de profesie pianist. Acesta a susținut recitaluri pe marile scene ale lumii și a jucat într-un serial italian. Într-un interviu recent, Silvia Dumitrescu a făcut o serie de declarații despre profesia fiului ei, susținând că este fericită că băiatul ei și-a ales o carieră care îl împlinește.

iul11iul11

Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu. În vârstă de 29 de ani, Iulian Ochescu a moștenit din plin talentul părinților lui. Tatăl său este chitarist și a făcut istorie cu trupele ca Sfinx, Iris sau Holograf, în timp ce mama sa este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică pop din România.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie:”Am urmat un regim strict”

Citește și: Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie la 60 de ani.Artista se distrează la mare

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel:”Noi am făcut acest miracol”

Citește și: Gina Pistol, revoltată după ce imaginea ei a fost folosită ilegal pentru promovarea unor produse de slăbit:”Este făcută în photoshop”

Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu

Iulian Ochescu este pasionat de muzică clasică și susține concerte în toate colțurile lumii. Deși își vede fiul rar, Silvia Dumitrescu a mărturisit că se bucură că tânărul a ales acest parcurs profesional, cu atât mai mult cu cât și satisfacția financiară este pe măsură. Tânărul a moștenit talentul artistic de la cei doi părinți și se bucură de un succes răsunător atât în țară, cât și în străinătate.

„El e mai tot timpul plecat din țară și eu mă bucur, sunt fericită pentru el. Nu sunt genul de mamă care să îl țin lângă mine doar de dragul de a sta aici. El concertează, cântă muzică clasică, are contracte, câștigă foarte bine. Și, de fapt, ceea ce îi place mai mult este să cânte așa că asta face. E foarte fericit și noi la fel. Bucuria noastră e că face ceea ce îi place mai mult', a spus Silvia Dumitrescu la Vorbește Lumea.

„Fiul meu nu a putut să fie cu noi'

Silvia Dumitrescu a petrecut Crăciunul cu soțul ei, Florin Ochescu, cu fratele și cumnata ei, dar și cu nașii de botez ai fiului lor. Din păcate, Iulian Ochescu nu a putut lua parte la masa în familie, căci, în aceste momente, se află în Vietman. Cu toate acestea, intepreta de muzică pop speră la o reuniune în luna februarie.

„Crăciunul a fost foarte frumos, ca în fiecare an. Noi facem Crăciunul la Dana Bartzer și Dan Creimerman și suntem rude pentru că ei l-au botezat pe fiul nostru, Iulian. Din păcate, fiul nostru, Iulian, e în Vietnam. Deci, nu am putut să fim chiar împreună toți. A fost și fratele și cumnata mea. Fiul meu nu a putut să fie cu noi, dar am vorbit pe WhatsApp. I-am arătat toate bunătățurile, sarmale, chestii. El acolo mănâncă cu totul altceva. Bineințeles că și-ar fi dorit să fie, dar vine în Februarie, de ziua lui Florin, când va fi și un concert pe care îl va orgniza Florin cu trupa lui. Poate mă invită și pe mine și o să petrecem acolo', a mai spus Silvia Dumitrescu.

„Cadourile mele sunt de ordinul sufletesc'

Silvia Dumitrescu a susținut că, în ultima perioadă, a devenit o persoană destul de emotivă, motiv pentru care pune mai mare preț pe „cadourile de ordin sufletesc'.

„Am fost foarte cuminte, dar eu anul acesta am mers mai mult pe cadourile spirituale, sunt din ce în ce mai emoționată. Mă apucă plânsul repede când iau o îmbrățișare, când cineva mă iubește și îmi spune. Cadourile mele sunt de ordinul sufletesc și sunt cele mai importante, mai ales în momentele aceste, când am trecut prin atâtea lucruri și războiul ne bate la ușă, apreciem fiecare clipă cu cei dragi, cu familia și cu cei pe care îi iubim. Acestea sunt cele mai importante', a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton