Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

 Laciu Andreea
.

Dincolo de tensiunile din concurs și de certuri, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă se vor forma noi cupluri în acest sezon. Alexandra Stan și Starlin de la Survivor le-au dat multora de bănuit după ce au ținut ascuns un secret de dinainte de emisiunea de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi concurenți se cunosc, de fapt, de ani buni. Au o legătură pe care puțini fani o bănuiau. Mai mult decât atât, au fost filmați în ipostaze tandre, pline de atingeri interzise. Cu toate că au petrecut deja două săptămâni în Republica Dominicană, niciunul dintre ei nu a deschis acest subiect, în fața colegilor de competiție.

Acum sunt în tabere diferite. Alexandra Stan este o Faimoasă, în timp ce Starlin de la Survivor este un Războinic. Care este adevărul despre momentele de pasiune care au fost surprinse de camerele de filmat?

starlin-6-1starlin-6-1

Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, imagini interzise

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, La fel ca Inna, a cunoscut un succes fulminant și pe plan internațional. În urmă cu trei ani, a colaborat cu Starlin de la Survivor pentru un videoclip. Cei doi s-au descurcat de minune în ipostaza de îndrăgostiți.

Nu lipsesc nici atingerile incendiare sau mișcările senzuale, dar fanii celor doi pot sta liniștiți. Nimic din ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare nu a depășit limitele unei relații pur profesionale dintre cei doi.

Cine este Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor

Condiția sa fizică este unul dintre atuurile sale în competiția sportivă. Mariano Starlin Belen Medina are 1,78 metri înălțime și 89 de kilograme, este pasionat de sport, iar de profesie este instructor fitness și zumba. În plus, el este percuționist.

Mariano Starlin Belen Medina este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană, mai ales că aceasta este ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent în România. Are 37 de ani și studiat psihologie industrială şi resurse umane.

Citește și: Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor, are o fetiță adorabilă. Cum arată familia lui

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg: „Nu mânânc carne'

Citește și: Alexandra Stan, cădere nervoasă la Survivor. De ce a izbucnit în lacrimi: „Nu aveți încredere”

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău:„Tu ai mai fost cu cocalari'

Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte. Dar îl încearcă o bucurie uriaşă că se întoarce în ţara în care s-a născut.

„Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani', a declarat acesta.

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână

Cei de la click.ro susțin că Jador ar fi concurentul care are cel mai mult de câștigat din contractul de la Kanal D. Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, face bani grei din manele, dar acum averea lui poate crește considerabil dacă rezistă cât mai mult în Republica Dominicană. Ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal. Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton