Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

 Oana Pantazi
.

Fostul acționar de la Dinamo are acum o nouă familie și trei copii superbi cu Valentina Pelinel, însă puțini știu câți copii are Cristi Borcea… Omul de afaceri a fost însurat de trei ori și are o familie foarte numeroasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În niște vremuri în care numărul copiilor dintr-o familie tinde spre… zero, este greu de crezut câți copii are Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo. Omul de afaceri, care, de altfel, a fost nu o dată subiect de glume pe internet din acest motiv are o familie extrem de numeroasă și copii făcuți cu patru femei diferite.

Mai mult, deși a petrecut 5 ani în spatele gratiilor, pentru el acest lucru nu a reprezentat un impediment, 4 dintre urmașii săi fiind concepuți în detenție. Iată câți copii are, de fapt, Cristi Borcea și cine sunt micuții care au venit pe lume în timp ce tatăl lor se afla în spatele gratiilor!

cati-copii-are-Cristi-Borcea14cati-copii-are-Cristi-Borcea14

Câți copii are Cristi Borcea cu 4 femei

În momentul de față, Cristi Borcea are nu mai puțin de 9 copii! Prima soție, Mihaela Borcea, femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani, i-a dăruit trei. Cu Alina Vidican, cea de a doua soție, are doi copii, în timp ce cu actuala soție, Valentina Pelinel, trei. Un alt copil, o fetiță, s-a născut din relația din omului de afaceri cu avocata Dana Voiculescu.

În urma mariajului cu Mihaela, cu care a fost căsătorit din 1988 până în 2011, au rezultat trei copii – Patrick (23) și gemenii Antonia și Angelo (17).

Următoarea soție, Alina Vidican, i-a dăruit afaceristului doi copii: pe George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani).

Cea de a treia soție, Valentina Pelinel, l-a făcut tată de 3 ori pe Cristi Borcea, aceasta aducând pe lume trei copii – băiețelul, Milan, care în aprilie împlinește 5 ani, și gemenele Indira și Rania, născute pe 1 martie 2019.

Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (14 ani). Chiar dacă acum are o nouă familie, Cristi Borcea este foarte implicat în viața copiilor săi, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce est necesar.

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani: „Când ajung prin piață, iau mai ieftin”/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: „L-a făcut terci și varză!”

4 dintre copiii săi au fost concepuți în permisie

Deși a petrecut 5 ani în închisoare, unde a ajuns pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului, precum și fals în acte și înșelăciune, Cristi Borcea și-a mărit familia și în timp ce se afla în detenție. Dacă v-ați întrebat câți copii are Cristi Borcea concepuți în timp ce era încarcerat, ei bine, numărul acestora se ridică la 4, după cum a declarat chiar fostul acționar de la Dinamo.

„Da, am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială.

Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a mărturisit fostul acționar de la Dinamo, pentru GSP.ro.

Chiar dacă s-a aflat în spatele gratiilor, Borcea a reușit să-și vadă copiii și în perioada detenției, în vara anului 2019.

„Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a mai spus omul de afaceri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton