Alexandra Stan încă suferă după bătaia încasată de la Marcel Prodan. A avut un atac de panică, la Survivor

 Laciu Andreea
.

Alexandra Stan de la Survivor le-a adus lacrimi în ochi telespectatorilor Kanal D, în ediția de duminică seara, 24 ianuarie. Când Faimoșii se luptau cu rivalii lor în proba pentru jocul de comunicare, niște traume rămase în urma loviturilor încasate de la fostul iubit au făcut-o pe Alexandra să plângă în brațele lui Moroșanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timpul probei, Simona Hapciuc de la Faimoși și Roxana Ghiță de la Războinici s-au accidentat. Acel moment a dus-o mental pe Alexandra Stan înapoi în timp, în urmă cu aproximativ opt ani. La acel moment, artista a fost bătută crunt de fostul ei iubit și manager.

„Nu pot să joc jocul ăsta, Moro! Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot sătrec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!',a declarat Alexandra Stan, în timp ce plângea în brațele lui Cătălin Moroșanu.

alexandra-stan-4alexandra-stan-4

Alexandra Stan de la Survivor, momente de panică

Chiar înainte să intre în probă, cântăreața s-a speriat atât de tare, încât celelalte colege de echipă au fost nevoite să o ajute să se calmeze. Se pare că Alexandra nu se putea concentra și îl vedea în fața ochilor pe cel care a bătut-o crunt în trecut. „O să fiu acolo cu el, înțelegi? N-o să fiu acolo cu Mari!', a declarat Alexandra Stan, cu lacrimi în ochi.

Artista a trecut prin momente de coșmar și și-a revenit cu greu după trauma prin care a trecut. Imaginile cu chipul tumefiat al Alexandrei au șocat întreaga țară. Marcel Prodan, partenerul său de viață, i-a aplicat o soră bătaie cu moartea în mașină.

Citește și:

Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

Mihai de la 3 Sud Est, vindecat de COVID-19 cu Ivermectină. Avea doar 5% șanse de supraviețuire

Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

S-a încheiat procesul #metoo. Suma colosală primită de victimele lui Harvey Weinstein

Ce povestea Alexandra Stan despre bătaie

Concurenta de la Kanal D a avut nevoie de terapie pentru a-și reveni din trauma pe care a trăit-o din cauza fostului ei iubit. În 2013, când s-a întâmplat această tragedie, Alexandra Stan avea doar 24 de ani.

„Vineri seara m-am dus sa ii arat costumatia pentru concertul de promovare de marti, din Spania. L-am intrebat de bani, daca se poate sa primesc banii pe ultimele concerte. Nu mi-a mai dat bani de anul trecut. Tot timpul mi-a dat cu taraita…A inceput sa fie agresiv verbal”, a povestit Alexandra la momentul acela.

Întregul scandal a început din cauza banilor, pentru că Marcel nu voia să-i dea artistei banii pe concerte.

„M-a scos din masina, mi-a dat picioare in spate, mi-a dat in rinichi si eu am un singur rinichi. Din cauza asta de ieri nu am fost la toaleta deloc. Eu tot incercam sa fug, nu mai puteam sa stau sa ma bata, a trecut o masina de politie inspre Constanta, politistii ne-au vazut, au venit sa ne legitimeze, m-au luat si m-au dus la spital”, a mai declarat Alexandra Stan în 2013.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton