Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contacat

 Cica Cristina
.

Viața Biancăi Drăgușanu pare desprinsă din filme și nu de puține ori lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cazul ei. Se pare că surprizele nu s-au terminat cu începerea unei noi relații cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Din ultimele informații reiese că Alex Bodi ar fi încercat să ia legătura cu actualul iubit al fostei soții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un scenariu desprins din fime! Cam așa arată viața Biancăi Drăgușanu! Se pare că povestea dintre ea și Alex Bodi s-a terminat definitiv, dat fiind că amândoi au declarat în spațiul public că nu vor nici măcar să-și pronunțe reciproc numele. În plus, cei doi și-au refăcut deja viețile.

Alex Bodi s-a refugiat în brațele Dariei Radionova, cu care are și planuri de căsătorie, în timp ce Bianca Drăgușanu pare că a găsit liniștea alături de Gabi Bădălău.

Claudia-Patrăscanu-1-3Claudia-Patrăscanu-1-3

De ce a vrut Alex Bodi să vorbească cu Gabi Bădălău

Ambele povești se derulează intens. Cea a lui Alex Bodi și din cauza problemelor pe care le are cu legea, fiind încă în arest la domiciliu. Totuși, partenera lui îl sprijină necondiționat și îl ajută cu tot ce are nevoie.

Povestea dintre Gabi și Bianca este și ea destul de complicată, având în vedere că afaceristul nu și-a încheiat deocamdată toate socotelile cu fosta parteneră, Clauduia Pătrășcanu. Divorțul încă nu s-a pronunțat, iar la mijloc mai sunt și doi copii, pentru custodia cărora se dă o luptă crâncenă.

Surpriza cea mare este că Alex Bodi ar fi încercat să ia legătura, prin intermediul unui prieten comun, cu Gabi Bădălău, conform unor surse contactate de Spynews.ro. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi vrut să-l abordeze doar pentru a se asigura că nu există antipatii între ei, doar din pricina faptului că au iubit aceeași femeie.

Citește și: Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj:”A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea”

Citește și: Gabi Bădălău a publicat dovezile. Ce îi cere Claudia Pătrășcanu la partaj:Casă la Corbeanca, pensie alimentară 10.000 de euro lunar…”

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova:'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate:'Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…'

Alex Bodi are planuri de nuntă cu Daria Radionova

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pentru ca fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că iubita lui e renunțat la tot pentru el. Daria Radionova s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile, a renunțat la Londra și s-a ocupat pentru ca iubitului ei să-i fie bine.

Alex Bodi susține că își dorește chiar să se căsătorească cu Daria Radionova.

În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile.

Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe’, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte de ziua fiului lor

Aflați în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună de dragul copiilor lor. Duminică cei doi i-au serbat ziua de naștere a băiatului lor, la munte, iar acesta i-a avut alături pe ambii părinți.

În weekend, fiul celor doi a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit, la munte. Deși se află în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului pentru moment și au sărbătorit alături de micuț.

Claudia Pătrășcanu a publicat o fotografie în care apare împreună alături de Gabi Bădălău și de cei doi băieți ai lor. Artista ar face orice pentru copiii săi și își dorește din suflet ca aceștia să nu simtă nicio clipă tensiunile care au loc între părinții lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton