Alex Vasilache de la JukeBox, primul artist din România vaccinat anti-COVID. Prima declarație după imunizare

 Dumba Gabriela
.

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, este primul artist din România care s-a vaccinat anti-COVID. Cântărețul a oferit o primă explicație post imunizare și a explicat de ce a avut dreptul la vaccin în această primă fază, care vizează în special cadrele medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A început și în România, la finele anului trecut, imunizarea anti-COVID cu vaccinul de la Pfizer, Cadrele medicale au prioritate, după schema elaborată de autorități și toată lumea s-a întrebat cum de un artist a avut acces la vaccin. Alex Vasilache a explicat motivul.

646×404-3646×404-3

Alex Vasilache a terminat Faculatatea de Medicină Generală – puțină lume știe acest lucru-, iar acest lucru i-a conferit dreptul de a se vaccina anti-COVID în această perioadă.

„Nouă, ca medici, ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni. Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului', a spus acesta, potrivit Unica.

Citește și:

Sfântul Ion, tradiții și obiceiuri. Povestea Sfântului Ioan Botezatorul

De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Proteina miraculoasă din lapte, care poate preveni și chiar trata infecția COVID-19

Alex Vasilache este medic rezident

Alex Vasilache este medic rezident la secția de boli infecțioase și a început munca în spital chiar din această lună.

„Nemaicântând mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în ianuarie, sunt în anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase', a declarat Alexandru Vasilache, solistul trupei JukeBox.

Artistul de la Jukebox a declarat că alegerea de a face vaccinul a fost una personală și nu a fost influențat de nimeni și nimic, ba chiar s-a gândit la varianta că țara și întreaga lume va putea scăpa de virus prin imunizare.

Cum s-a simţit Alex Vasilache după vaccinarea anti-COVID

Alex Vasilache a declarat că se simte bine după vaccinare şi că a fost o experienţă ca oricare alta, după oricare un vaccin.

„Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme astăzi. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştiu despre ce e vorba.

O înţepătură ca la albinuţe cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva.”, a spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton