Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: "Am dureri de simt că înnebunesc"

 Cica Cristina
.

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată pentru prima oară și urmează să aducă pe lume o fetiță. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite este fericită și împlinită, numai că sarcina a venit la pachet cu mai multe neplăceri și probleme de sănătate. Iubita lui Smiley a povestit cu ce probleme se confruntă în ultimul trimestru de sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și-a dorit foarte mult un copil, iar visul i s-a îndeplinit. Vedeta va aduce pe lume, în primăvară, o fetiță. Emoțiile sunt multe, dar se pare că și neplăcerile pe măsură.

Gina-Pistol-1Gina-Pistol-1

Într-adevăr, trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale și este extrem de recunoscătoare pentru acest lucru, numai că, precum era de așteptat, și neplăcerile sunt destul de multe. Iubita lui Smiley recunoaște că nu este ușor de dus o sarcină.

Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată., a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol se confruntă cu dureri în ultimul trimestru de sarcină

Simpatica prezentatoare a povestit în detaliu cu ce probleme se confruntă în ultimul trimestru de sarcină.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiică-mea.

Și pe lângă toate astea, am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta.', a povestit Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Însărcinată în șase luni, Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere.Ce pofte are iubita lui Smiley

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer'

Citește și: Maria Șandru, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:„Am închis un capitol'

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au deci să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton