Reacția lui Lucian Mîndruță, după ce soția lui s-a vaccinat împotriva COVID-19. Cum se simte Ioana

 Laciu Andreea
.

Reacția lui Lucian Mîndruță, după ce Ioana s-a vaccinat împtriva coronavirus, era așteptată de multă lume. Ioana lucrează ca medic la Spitalul Universitar din București. Soția jurnalistului a fost una dintre primele persoane care au primit vaccinul. Acum s-a aflat cum se simte, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, în jur de ora 13.00, Lucian Mîndruță a anunțat pe Facebook ce s-a întâmplat cu soția lui, Ioana. „Am Mîndruță vaccinată', a scris jurnalistul. Și medicul a ținut să povestească ce senzație a avut atunci când a fost injectată. „Totul bine, nu doare, nu se întâmplă nimic… m-am întors la gardă. Vedem în continuare', a mărturisit Ioana.

Ioana Mîndruță a povestit, după aproximativ 24 de ore de la administrarea vaccinului împotriva COVID-19, cum s-a simțit ulterior injectării. A avut totuși o mică durere în zona în care a fost vaccinată, dar nu au fost semne de ceva mai grav. Acum a revenit și Lucian Mîndruță cu niște vești noi, despre starea de sănătate a soției.

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccin anti covid-19 (2)Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccin anti covid-19 (2)

Ce spune Lucian Mîndruță despre starea soției lui

„La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii.Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani”, a spus soția jurnalistului.

„Dacă tot m-au intrebat multi care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența soției mele. Eu, ca observator independent pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar e dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…”, a anunțat acum Lucian Mîndruță, cu mult umor, pe contul lui de Facebook.

Citește și: Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: 'Amorțeală ușoară, febră moderată'

Citește și: Cum să slăbești după sărbători. Carmen Brumă dezvăluie 5 reguli de aur

Citește și: Lucian Mîndruță, îngrijorat pentru soția lui, medic neurolog. Ioana a plecat la spital, pregătită pentru ce e mai rău legat de coronavirus

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

„M-am trezit la patru, de grijă. Soția mea, pe la 6. S-a spălat, și-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile și nopți. În bagaj intră și o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură. Soția mea e medic. Lucrează la un spital din București. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienți.

Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral și de fapt e corona? Asta e întrebarea, și nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uitam amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliți din cap până-n picioare în combinezoane speciale”, povestea Lucian Mîndruță, la începutul pandemiei.

„Și chiar discutam: băi, da ce organizați sunt ăștia, ce isterie… Și după aia am aflat c-a murit și-un medic tânăr. Și ne-a trecut un fior. Ieri seară am început să discutăm planuri de criză. Ce bani mai avem fiecare, pe ce carduri, și să ne dăm unul altuia PIN-urile, în caz de ceva… Înțelegeți?

Și totuși, azi s-a trezit la 6, s-a îmbrăcat, și-a luat bocceluța de criză și-a plecat spre spital. Fără să crâcnească. Fără să se gândească vreo clipă la o alternativă la această datorie. Am vrut să vă spun și vouă asta. Că poate țineți minte până data viitoare când vă înjurați doctorii. Mulțumesc’, a mai scris Lucian Mîndruță pe contul personal de Facebook, la acea vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton