Bogdan Mocanu are o nouă iubită: „Este mai matură decât mine cu mai mulți ani”

 Lupescu Anca
.

Bogdan Mocanu a trecut peste despărțirea de Andra Voloș, de la Puterea Dragostei, și și-a găsit acum liniștea în brațele altei femei. Vedeta a vorbit despre noua prezență feminină din viața sa, dar și despre felul în care s-au cunoscut și a evoluat relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu a vorbit sincer și deschis despre noua sa relație. Artistul a recunoscut că a avut nevoie de o pauză după despărțirea de Andra Voloș, pentru a se vindeca. Însă acea perioadă a trecut, iar lucrurile par să își urmeze calea firească.

El a mai spus că a suferit mult, dar că a reușit să treacă peste perioada de „doliu sufletesc', care a intervenit în urma despărțirii de concurenta de la Puterea Dragostei. Acum, Bogdan Mocanu iubește din nou și e mai fericit ca oricând.

Andra-Volos-atac-la-Bogdan-Mocanu-de-la-Puterea-DragosteiAndra-Volos-atac-la-Bogdan-Mocanu-de-la-Puterea-Dragostei

„Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens. Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună. ', a declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre iubita lui: e mai mare decât el

Bogdan Mocanu a mai precizat că noua sa iubită este și ea celebră în showbizul românesc. El a arătat o fotografie cu ei, însă fără să îi arate fața iubitei sale. S-au cunoscut pe Instagram, unde au început să vorbească, iar când s-au văzut, scânteia dintre ei a fost cea care i-a făcut să rămână împreună. Artistul a declarat că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Bogdan Mocanu a descris-o pe iubita lui ca fiin bruneta și mai mare decât el cu mulți ani. Nu l-a interesat prea tare diferența de vârstă și a precizat că femeia este cunoscută, însă fără să menționeze cu ce se ocupă. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și au discutat telefonic unul cu părinții celuilalt, semn că lucrurile sunt serioase, deja.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-13-763x1024.jpg

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei.', a mai spus Bogdan Mocanu.

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, sezonul 2, iar fanii au fost încântați, la vremea respectivă, că cei doi concurenți au rămas împreună și după povestea de dragoste care a debutat în Turcia.

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Relația lor a fost însă una cu multe suișuri și coborâșuri, presărată de scandaluri și împăcări, exact când fanii lor se așteptau mai puțin. Cei doi îndrăgostiți au fost însă împreună o perioadă destul de lungă, iar între ei au rămas, se pare, multe lucruri nespuse, deoarece chiar și acum mai au câte ceva de împărțit în social media… Locul unde și-au spălat rufele murdare în public.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton