Alex Bodi rămâne în arest, contestația lui fiind respinsă. Ce urmează să se întâmple cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

 Lupescu Anca
.

Alex Bodi va rămâne în arest, după ce a fost respinsă contestația înaintată de avocații lui. Magistrații au decis ca afaceristul să rămână în închisoare. Alex Bodi a fost reținut în urmă cu mai multe zile, după ce s-a trezit cu mascații la vila sa de lux unde locuia cu noua lui iubită, Daria Radionova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care a organizat mai mai multe percheziții în mai multe județe din țară în scopul destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism în care ar fi implicat și afaceristul!

Inițial Alex Bodi a fost reținut pentru o perioadă de 29 de zile, iar oamenii legii au respins contestația de eliberare atât a milionarului, cat și a celorlalte persoane implicate în dosar. Prin urmare, Bodi va rămâne în arest.

Alex Bodi a fost reținut pentru 29 de zile

Fostul soț al divei a fost arestat după ce procurorii DIICOT l-au suspectat pe Bodi, alături de alți membri ai grupării criminale că făceau trafic de persoane de mai bine de 12 ani. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de unde provine averea controversatului milionar, care se afișa adesea în mașini de lux și vacanțe exclusiviste. Mafioții nu s-au ascuns o clipă și nu s-au sfiit să își arate în public averile colosale.

Bianca-Drăgușanu-adevărul-despre-bătăile-încasate-de-la-Alex-BodiBianca-Drăgușanu-adevărul-despre-bătăile-încasate-de-la-Alex-Bodi

Pe lângă milioanele de euro din conturi, Bodi deține mai multe vile atât la Mediaș, cât și în județul Ilfov, în Voluntari, locul de unde, de altfel, a fost săltat de către oamenii legii. Ba mai mult, afaceristul ar avea și o proprietate în Monte Carlo pentru care a plătit nu mai puțin de 2 milioane de euro, dar deține și o colecție impresionantă de mașini.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție

Citește și: Cine este Andrei Ștefănescu. A participat la Asia Express sezon 1. A trecut printr-un divorț dureros, dar acum are o familie superbă

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:’Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau’

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:’Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….’

Potrivit unei propunere de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej, Alex Bodi nu ar fi la prima abatere! Afaceristul a mai apărut în urmă cu câțiva ani într-un dosar de proxenetism din Dej și în propunerea de arestare a apărut chiar și numele lui!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton