Fotbalistul Denis Drăguș va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată: „Te așteptăm”

 Lupescu Anca
.

Celebrul fotbalist Denis Drăguș urmează să devină tătic. Jucătorul a anunțat pe rețelele de socializare că iubita lui, Vanessa, este însărcinată. Tânăra a făcut și câteva fotografii cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Denis Drăguș este unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști din România. La o vârstă destul de fragedă, mai exact la 21 de ani, jucătorul de la FC Viitorul poate spune că le are deja pe toate. Iubita jucătorului, Vanessa, este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de „perla' lui Gică Hagi, pe contul lui de Instagram.

În urmă cu scurt timp, Denis Drăguș și-a luat prin surprindere admiratorii de pe Instagram, dezvăluindu-le o imagine emoționantă cu frumoasa lui iubită. Ceea ce le-a atras cu precădere atenția internauților a fost burtica de gravidă Vanessei.

Totodată, celebrul jucător de la FC Viitorul a postat și un mesaj ce i-a impresionat pe fani, adresat cu siguranță bebelușului ce urmează să se nască.

„Te așteptăm! ❤️', a scris Denis Drăguș pe contul lui de Instagram, în dreptul imaginii cu iubita lui, Vanessa.

Și iubita fotbalistului a postat o serie de imagini prin care-și arăta burtica de gravidă, însoțite de niște cuvinte emoționante.

images-21images-21

„Durează 9 luni să te pregătești pentru a te îndrăgosti pentru totdeauna', este mesajul scris de Vanessa pe rețeaua de socializare.

Cine este Denis Drăguș

Denis Drăguş, un atacant sau mijlocaş ofensiv în vârstă de 21 de ani, s-a transferat în vara anului trecut de la FC Viitorul la Standard Liege, unde nu a reuşit să se se impună.

El a avut doar patru apariţii în meciuri oficiale pentru echipa belgiană, toate din postura de rezervă, iar în acest sezon nu a fost folosit deloc. Fotbalistul are două prezenţe la prima reprezentativă a României, în toamna lui 2018.

Citește și: Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: ‘A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție’

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!'

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…'

Drăguş s-a născut la 6 iulie 1999 şi a debutat în fotbalul profesionist la 16 ani, la FC Viitorul. În sezonul trecut, el a jucat la Standard Liege.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton