Claudia Pătrășcanu susține că a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău: "A spus că o să plătească pe cineva să intre cu mașina în mine!"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei și face acuzații grave la adresa fostului soț, Gabi Bădălău. Cântăreața susține că tatăl copiilor ei a amenințat-o că o omoară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de final. Cântăreața a declarat că nu mai are liniște de când s-a despărțit de fostul ei soț. Mai mult, Claudia susține că bărbatul o jignește în continuare, o amenință și o asigură că îi va lua copiii.

„Am ajuns să îmi strig durerea de mamă și să scriu niște mesaje prin care să nu jignesc poate cum face soțul meu jingește, că vreau, nu vreau, ajung la urechile mele. Suntem două persoane publice și nu mi-am imaginat vreodată că vom ajunge într-un mare scandal ca acești copiii ai noștri minunați să citească pe Google. Nu doresc nimănui să treacă nimeni prin ce trec eu', a spus artista.

În plus, Claudia se simte depășită de aceste probleme și nu-și dorește nimic altceva decât să aibă băieții alături.

„Știu că acești copii trebuie să rămână la mamă. Se iau doar când mama e denaturată, în situația mea nu se discută. Oamenii ăștia nu au ce să-mi reproșeze niciodată, pentru că sunt o mamă impecabilă. Când m-au dat afară cu doi copii, am fost singura care i-a protejat. Nu au oamenii ăștia ce să-mi reproșeze, dar îmi fac rău pe toate părțile', a adăugat Claudia Pătrășcanu.

claudia-patrascanu-gabi-badalau2-1-1claudia-patrascanu-gabi-badalau2-1-1

M-a amenințat cu moartea”

Claudia Pătrășcanu face acuzații foarte grave la adresa fostului soț. Potrivit ei, Gabi Bădălău o amenință cu moartea. 

„Am apărut o dată la televizor și am spus că am fost amenințată cu moartea. M-a amenințat cu moartea. Am trecut de etapa fricii, când îmi era frică să merg și pe stradă, pentru că m-a amenințat că o să plătească pe cineva cu o mașină să intre în mine și va mușamaliza totul și nu va ști nimeni nimic ca și cum am făcut un accident', a continuat cântăreața.

Citește și:

Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a născut prematur: „Din păcate…”

Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Care sunt cerințele fiecăruia dintre ei în Instanță

După cinci ani împreună și câteva tentative eșuate de împăcare, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău își dispută la tribunal custodia celor doi copii și partajul.

La finalul lunii noiembrie 2019, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au decis ca Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) să stea în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekenduri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale, iar vacanţele de vară le împart.

Afaceristul vrea să petreacă cu cei doi băieți o săptămână pe lună, însă cererea lui este dificil de acceptat având în vedere că aceştia locuiesc la Constanţa, iar pe timpul şcolii ar însemna să facă zilnic naveta Bolintin-Agigea pentru a-i aduce la şcoală.

Apropiații celor doi consideră că dorinţa lui Bădălău jr. e doar un mod de a o şicana pe Claudia.

Claudia Pătrăşcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău de abuzuri şi infidelităţi

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton