Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! "Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider"

 Oana Pantazi
.

Alex Bodi are viață grea în spatele gratiilor, afaceristul care până mai ieri învârtea milioanele pe degete ajungând să stea acum într-o celulă mică, unde nu are niciun fel de condiții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acuzat într-un dosar de proxenetism, Alex Bodi trăiește acum momente foarte dificile în spatele gratiilor, după ce a ajuns să împartă o celulă cu alți trei deținuți, în clădirea Inspectoratului de Poliție din Craiova.

Dacă până recent fostul soț al Biancăi Drăgușanu făcea afaceri de milioane, locuia într-o vilă de lux și zbura cu avionul privat, peste noapte viața lui s-a schimbat complet după ce a fost arestat.

646×404-1-4646×404-1-4

Alex Bodi suportă greu detenția

Conform avocatului său, Cătălin Dancu, milionarul nu se bucură de un tratament diferit în spatele gratiilor, fiind obligat acum să se adapteze condițiilor din arestul IPJ Dolj. Alex Bodi nu stă singur în celulă, având alți trei colegi de detenție și, conform apărătorului său, cel mai greu îi este să se obișnuiască cu gândul că se află în această situație, cu atât mai mult cu cât se consideră nevinovat…

'Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: 'Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos, și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar', a declarat avocatul Cătălin Dancu, într-un interviu exclusiv, pentru Wowbiz.

Dezamăgit de condițiile din penitenciar

Deși, deocamdată, se află doar în arest preventiv, Alex Bodi este nemulțumit de condițiile în care este obligat să trăiască, după spusele avocatului său, și nici nu poate fi vorba despre vreun tratament special. Milionarul are parte fix de același tratament ca și colegii săi de detenție.

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără niciun fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4.

Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu pentru sursa citată.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta”

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Bodi își dorește să fie plasat în arest la domiciliu

Arestat într-un dosar de proxenetism, Alex Bodi speră că avocatul său va reuși să-i convingă pe judecători să accepte varianta arestului la domiciliu până la finalizarea anchetei. Avocatul milionarului consideră că acesta nu reprezintă un pericol social sau pentru anchetă, drept urmare ar putea aștepta verdictul tribunalului în propriul domiciliu.

'Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația', a mai declarat avocatul Cătălin Dancu pentru Wowbiz.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton