Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: "Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea"

 Cica Cristina
.

Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020, a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale când și-a pierdut tatăl. Actorul este încă măcinat de durere și vorbește despre episodul care l-a marcat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Moartea tatălui său a lăsat un gol imens în sufletul lui. Augustin Viziru a avut o relație extrem de specială cu părintele său și chiar a povestit în finala Ferma că faptul că l-a visat înainte în ultima noapte în casă i-a dat puterea de care avea nevoie.

Augustin-Viziru-1-2Augustin-Viziru-1-2

Augustin Viziru a fost extrem de atașat de tatăl său, care l-a susținut necondiționat cât timp a fost în viață: „Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine”, povestește actorul pe doinitaoancea.ro.

Augustin Viziru: „Ceva s-a schimbat în mine”

Moartea tatălui său și ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani înaintea de pierderea sa, l-a ajutat pe Augustin Viziru să se maturizeze și să se schimbe.

Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc.

Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel.

Până atunci, deși eram deja mare, mă consideram copilul lui tata. Nu aveam nicio grijă și credeam că pot să fac orice pe lumea asta. El nu lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească un cuvânt urât la adresa mea. Tatăl meu nu m-a pedepsit niciodată. O singură dată mi-a dat o palmă peste picior. Două săptămâni nu am vorbit eu cu el și el plângea efectiv să îl bag în seamă„, a mai spus Augustin Viziru.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma'/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Augustin Viziru: „Am învățat brusc ce înseamnă responsabilitatea”

Augustin Viziru relatează că în momentul în care tatăl său s-a îmbolnăvit atunci a avut loc și trezirea sa. A învățat ce înseamnă responsabilitate, însă tot ceea ce a trăit l-a ajutat să devină omul care este astăzi și care va putea să-și educe fetița corect.

„În momentul în care au apărut problemele, greutățile, boala tatei, atunci a avut loc trezirea mea. Când vezi că lumea nu este chiar așa și că nu mai ai acel sprijin, ba chiar acela trebuie să fii tu, să pui umărul la treabă, să nu depinzi de nimeni și să devii stâlpul, lucrurile se schimbă foarte multe. Din copilul rebel, am devenit bărbat. Mă rog, aș mai fi copilarit' puțin în ritmul ăla dacă s-ar mai fi putut.

Așa am învățat brusc ce înseamnă responsabilitatea. Și tot atunci am ajuns să înțeleg că maturitatea are partea sa frumoasă, că devii altfel și că te bucuri în alt mod față de cum o făceai.

Când eram mic, treceam foarte ușor cu vederea peste lucrurile bune pe care mi le oferea viața. Mi se părea că totul mi se cuvine, că este normal să fie așa. Mi se părea firesc să se întâmple lucruri bune în viața mea.

Augustin Viziru: „Nu am cedat nicio secundă”

Apoi, în momentul în care au început să vină problemele, una rea, două, trei, șapte, nouă, am înțeles că diferența se face între cei care cedează și cei care nu cedează. Și eu nu am cedat nicio secundă pentru că așa m-a învățat tata, capul sus toată viața, indiferent de situație.

A fost o perioadă grea însă, în același timp, chiar dacă m-a marcat, cred că, de fapt, este cea mai bună chestie care a putut să ni se întâmple. Pentru că, acum am capacitatea necesară să fac diferența dintre rău și bine și să pot să îmi educ fetița așa cum trebuie”, a mai spus câștigătorul Ferma.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton