Alec Baldwin va deveni tată pentru a șasea oară. Soția lui de 36 de ani a făcut anunțul: "Iată că o luăm de la capăt"

 Cica Cristina
.

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, urmează să devină tată pentru a șasea oară. Soția lui a fost cea care a făcut fericitul anunț.

Alec-Baldwin-1Alec-Baldwin-1

Hilaria Baldwin este însărcinată din nou și va deveni mamă pentru a cincea oară. A făcut anunțul pe Instagram, prin intermediul unui filmuleț, în timp ce i se efectua o ecografie. Vizibil emoționată în momentul în care a auzit inimoara bebelușului, ea nu și-a mai găsit cuvintele. A scris doar: 'O să îl las pe bebeluș să vorbească pentru că eu sunt prea emoționată. Iată că o luăm de la capăt'.

Citește și: Dramă la Hollywood. Soția lui Alec Baldwin a pierdut din nou sarcina, în luna a patra:”Bebelușul nostru a murit!”

În prezent, pentru a se proteja, Hilaria alături de cei patru copii și de Alec Baldwin se află în izolare la domiciliu, în apartamentul lor din New York. Evită să iasă din locuință și au avut grijă să își ia toate măsurile de precauție, în contextul coronavirusului. Hilaria oferă lecții de yoga pe rețelele de socializare, în timp ce actorul lucrează la anumite proiecte pe laptop, scrie click.ro.

Citește și: Alec Baldwin – 40 de ani de cariera si mai multe iubiri

Alec și Hilaria mai au patru copii: o fetiță și trei băieți. Carmen Gabriela are 6 ani, Rafael Thomas, în vârstă de 4 ani, Leonardo Angel – 3 ani și mezinul Romeo Alejandro David, de 2 ani.

Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 24 de ani, din relația cu Kim Basinger.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: Leighton Meester este însărcinată cu al doilea copil. Cum a fost surprinsă vedeta din Gossip Girl de paparazzi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton