"Ne-am rostogolit de trei ori. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit". Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto / În ce stare se află acum

 Raiciu Adriana
.

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto. În urmă cu doar câteva ore, Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto. În mașină se afla cu prietena ei și se îndreptau spre Bacău, iar într-un moment de neatenție aututorismul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de trei ori. Iată în ce stare de află acum fosta câștigătoare Masterchef.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, fosta câștigătoare de la Master Chef, a fost implicată într-un grav accident auto. Aceasta se îndrepta spre Bacău, iar în mașină era cu prietena ei, moment în care cea care se afla la volan s-a dat mai în dreapta drumului pentru ca un alt autoturism să o poată depăși. Însă, a luat prea mult de volan și a ajuns în șanț, iar de acolo totul s-a întâmplat extrem de repede. Mașina s-a răsturnat și s-a rostogolit de trei ori pe șosea, însă, din fericire, cele două purtatu centură de siguranță, ceea ce le-a salvat viața.

aida-1-1024×768-1aida-1-1024×768-1

Într-un interviu recent, Aida a spus prin ce momente cumplite a trecut, dar și ce s-a întâmplat imediat după accident.

Citește și:Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț: „Copiii vor avea de suferit’

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească: „Dacă…/ EXCLUSIV

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto

Aida Parascan a fost implicată recent într-un grav accident de circulație, în timp ce se îndrepta către Bacău, acolo participa la o conferință de spiritualitate. Aceasta a fost la un pas de moarte, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniltite.

Însă, într-un moment negru, prietena mea,  s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine', a declarat Aida Parascan pentru Click.

Din fericire, pentru că purta centură de siguranță, Aida s-a ales doar cu câteva zgârieturi și le-a promis urmăritorilor ei că o să ajungă la Bacău.

„Acum două ore aș fi putut să-mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viată! Și DA, ne vedem la Bacău, am fost salvată în mare parte din munca mea iar Duminică, deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atât timp cât sunt în viață voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!', a fost mesajul vedetei pentru fanii săi.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton