Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

 Raiciu Adriana
.

Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor. În ediția de miercuri, 10 mai, Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor 2023, după 18 săptămâni petrecute în Republica Domincană. Chiar dacă nu o să mai ajungă în marea finală, vedeta din online s-a ales cu o sumă frumușică după participarea la concursul de pe Protv. Iată câți bani a încasat pentru timpul petrecut departe de casă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor. Andreea Moromete a făcut parte în echipa Războinicilor și a pășit în emisiune în data de 9 ianuarie 2023. Seara trecută, aceasta a fost eliminată de la Survivor 2023, ceea ce înseamnă că a petrecut nu mai puțin de 18 săptămâni în Republica Dominicană.

345238124_1236374190580618_4789612613270635486_n345238124_1236374190580618_4789612613270635486_n

Ei bine, chiar dacă nu o să mai pună mâna pe marele premiu, Andreea Moromete tot s-a ales cu ceva bani în cele 18 săptămâni de la Survivor. Iată câți bani a câștigat pentru timpul petrecut în Republica Domincană!

Citește și: Survivor România 2023. Cui i-a dat Andreea Moromete simbolul imunității ascunse, după ce a fost eliminată din competiție: „Nu mă așteptam'

Citește și: Florin Piersic, despre întâlnirea cu Picasso, care i-a marcat viața. Ce urare i-a făcut pictorul: „Eu nu l-am mai prins pe el, pe Picasso, după 20 de ani, pentru că, între timp, a plecat într-o stea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!'

Câți bani a primit Andreea Moromete la Survivor

Potrivit unor surse, fiecare războinic a primit pentru participarea în competiție circa 1000 de euro pe săptămână. Astfel, pentru 4 luni jumate, Andreea Moromete s-ar fi ales cu 18000 de euro, o sumă deloc mică, scrie Fanatik.

Val de reacții după eliminarea Andreei Moromete

După ce și-a auzit numele, Andreea Moromete a făcut primele declarații despre plecarea sa din competiție.

„Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au votat. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din aventura asta. Le mulțumesc celor care m-au adus aici prin biletul de aur și, ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. Un cadou pentru care am muncit de am rupt. Vreau să îl las unei mămici pentru că așa cum luptă ea pentru fetița ei, Antonia, așa am luptat eu pentru nepoțica mea, Victoria. Am la mine simbolul imunității ascunse și cu un bilețel. Simt că îl merită. Aș vrea ca acest simbol să i-l las ei', a spus Andreea Moromete.

Totuși, după ce urmăritorii emisiunii au aflat numele persoanei care pleacă acasă au reacționat dur în mediul online.

„După ce a fost eliminată nu mai trebuia să aibă voie să dea simbolul pentru că ea teoretic nu mai făcea parte din emisiune…. Sau să îl dea ca amintire, să nu poată fi folosit (…) Si-a luat țeapă singură pentru că era sigură că nu va fi nominalizată și la final nu i-a mai folosit la nimic simbolul imunității, a crezut ca îl poate păstra să fie protejată față de cei mai puternici din camp pentru final. Strategic și din răzbunare l-a plasat altei concurente controversate. (…)

Rușine PRO TV să schimbi regula jocului. (…) Bine că a plecat Moromete că îmi era scârbă să mă mai uit la TV. Se crede cea mai bună, dar poate acasă dacă are timp se va uita la această emisiune în reluare și va vedea ce probleme are. Nu e timpul pierdut. (…) Perversă până la capăt. (…) Sper să te uiți la comentariile publicului și să îți dai seama de problemele pe care le ai. Mergi la un specialist, ca ai mare nevoie! Succes!', sunt câteva dintre comentariile fanilor apărute pe Facebook.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton