Cine este Albert Gugulan, finalist Românii au Talent 2023. Provine dintr-o familie de artiști

 Dumitrache Laura
.

Cine este Albert Gugulan, finalistul de la Românii au Talent 2023. Concurentul are dorr 17 ani și își dorește să câștige marele premiu de la Românii au Talent 2023. Albert Gugulan i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatorii emisiunii de la Pro TV și a primit șansa de a merge în marea finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Albert Gugulan, finalistul de la Românii au Talent 2023. Albert Gugulan este pasionat de muzică, iar încă de la vârsta de 5 ani a studiat pianul. Tânărul artist moștenește dragostea pentru muzică de la tatăl și mama lui. Albert își dorește foarte mult să câștige finala Românii au Talent.

Albert GugulanAlbert Gugulan

Cine este Albert Gugulan, finalistul de la Românii au Talent 2023. Albert Gugulan a impresionat publicul și juriul de la Românii au Talent cu momentul său la pian. A interpretat o compoziție Franz Liszt, iar Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat îndelung.

Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim…'

Citește și:Cum își caracterizează Andra colegii jurați, de la Românii au Talent, și ce se întâmplă în culise: „Despre Bobonete nu pot să spun decât că…' / EXCLUSIV

Citește și:Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: 'Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?'

Citește și:Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Greșeala mea a fost că…”

Cine este Albert Gugulan, finalistul de la Românii au Talent 2023

Albert Gugulan are 17 ani și i-a impresionat pe jurații și spectatorii emisiunii Românii au Talent 2023. Tânărul este din Buzău și este pasionat de muzică, moștenind acest talent de la părinții săi. Albert Gugulan cântă la pian de la vârsta de 5 ani, iar tatăl său la acordeon, în timp ce mama sa este solistă vocală. Concurentul a interpretat o compoziție Franz Liszt și i-a emoționat pe cei patru jurați.

„Am emoții pentru că sunt foarte mulți concurenți.Am foarte multe așteptări și sper să fiu pe placul tuturor. Mă numesc Gugulan Albert, vin din județul Buzău și am 17 ani. Sunt elev la Liceul de Arte din Buzău.' , a spus Albert în preselecții.

Albert Gugulan a participat la numeroase concursuri de muzică naționale și internaționale și câștigat numeroase premii până acum. Andra, Mihai Bobone, Dragoș Bucur și Andi Moisescu au fost impresionați de talentul cu care Albert Gugulea a cântat pe scena Românii au Talent 2023.

Albert Gugulan își dorește să câștige marele premiu Românii au Talent 2023

Albert Gugulan a urcat pe scena Românii au Talent 2023, în prima gală live a semifinalei și a avut mai putine emoții decât în preselecții. Tânărul își dorește foarte mult să câștige marele premiu și vrea să își cumpere un pian nou. Mai mult, concurentul vrea să își ajute familia, iar pentru asta este încrezător în talentul său. Albert Gugulan este sigur că îi va cuceri pe telespectatori cu talentul său. Albert a ajuns printre primii 5 finaliști de la Românii au Talent 2023.

„În seara asta, ai pus suflet, muncă, virtuozitate, tot talentul pe care îl ai, așa cum trebuie să fii de fiecare dată când ieși pe scenă', a spus Dragoș Bucur.

„E foarte greu să spun ceva după acest moment. Sper din toată inima ca oamenii de acasă să simtă ce simțim noi. Ești extraodinar.„La ce-am văzut în seara asta… nu cred că pot să văd ceva mai sus decât atât. Mi s-a părut absolut fabulos', a adăugat Bobonete.

Finaliștii Românii au Talent 2023

Vineri, 12 mai, va avea loc finala Românii au Talent 2023. Prima gală live a semifinalei a avut loc în urmă cu două săptămâni, iar Oleg Spînu, Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family și Rareș Prisăcariu sunt primii finaliștii de la Românii au Talent 2023.

Săptămâna trecută au fost anunțați ultimii finaliști ai emisiunii, iar aceștia sunt Taheira Sașa, Olya & Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego, dar și pe Eduard Dragu. Telespectatorii vor putea să-i urmărească pe finaliștii Românii au Talent, vineri, 12 mai, de la ora 20.00, pe Pro TV. Dar și Carina Veghiu, cea care a primit  „Wildcard' din partea celor patru jurați de la Românii au Talent. Andi Moisescu, Andra Măruță, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i-au oferit acest card concurentei în vârstă de 11 ani, ceea ce înseamnă că o propulsează direct în marea finală. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton