Adriana Bahmuțeanu se operează la nas. Este una dintre vedetele cu cele mai multe intervenții estetice din showbiz

 Stamen Diana
.

Problemele se țin lanț pentru Adriana Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană va ajunge pe masa de operație, pentru că vedeta are deviație de sept. Adriana Bahmuțeanu se confruntă cu o problemă mai veche pe care a tot amânat să o rezolve. 

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de operație, chiar dacă a amântat foarte mult timp să facă asta. De data aceasta este vorba despre o problemă medicală, iar intervenția la nas va fi făcută în scurt timp. Nu este un secret faptul că fosta prezentatoare TV este vedeta cu cele mai multe operații din showbiz-ul românesc.

De când a topit kilogramele, Adriana Bahmuțeanu nu se mai oprește din a-și face intervenții estetice. Fosta soție are implant mamar, rejuvenare vaginală, acid hialuronic în buze, dar și o rinoplastie. Lista cu intervețiile vedetei nu se oprește aici, pentru că a făcut și liposucție abdominală și la picioare.

Silviu Prigoană nu respectă programul de vizită

Instanța a decis, iar domiciliul celor doi băieți ai Adrianei Bahmuțeanu va fi la tatăl lor. Fosta prezentatoare TV ar fi trebuit să-și vadă cei doi copii o dată la două săptămâni, însă Silviu Prigoană nu respectă acest program de vizită.

Adriana Bahmuțeanu speră că de Paște, Maximus și Eduard să vină în vizită la ea. Acum, decizia stă în mâinile lui Silviu Prigoană, pentru că el este cel care decide dacă micuții își vor petrece sărbătorile alături de mama lor.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își va vedea copiii o dată la două săptămâni. Ce reguli i-a impus Silviu Prigoană atunci când băieții vor sta la ea

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor! Instanța a hotărât ca băieții să rămână acasă la Silviu Prigoană

FOTO: Facebook

Adriana Bahmuțeanu și cei doi băiețiAdriana Bahmuțeanu și cei doi băieți

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton