Cristina Spătar, o nouă lovitură din partea fostului soț. Nu plătește pensie alimentară copiilor, dar trăiește în lux!

 Stamen Diana
.

Cristina Spătar a suferit foarte mult după fostul soț, dar iată că soarele a răsărit și pe strada ei. Vedeta iubește din nou, iar de curând s-a mutat cu cei doi copii într-un apartament, unde plătește chirie. Cristina Spătar a stat în vila fostului soț, până când acesta și-a adus noua iubită acolo.

Tatăl copiilor Cristinei Spătar are o situație financiară foarte bună, însă nu le dă pensia alimentară micuților. Vedeta a suferit enorm după divorț și a plecat cu greu din casa fostului soț. Pensia alimentară care s-a stabilit pentru fetița și băiețelul Cristinei Spătar este infimă, însă nu le-o dă, a mărturisit Cristina Spătar într-un interviu la 'Xtra Night Show'.

Artista s-a mutat din casa fostului soț, după ce acesta și-a adus noua iubită în vilă. Acum, Cristina Spătar locuiește împreună cu copiii într-un apartament cu chirie. Vedeta nu mai este singură, iar în viața ei a apărut un bărbat care o face fericită. Cristina Spătar a mărturisit că iubitul ei i-a cunoscut copiii și se înțeleg de minune.

Vedeta face orice de dragul copiilor ei și încearcă să facă în așa fel încât să nu le lipsească nimic.

Cristina Spătar iubește din nou

Este pentru prima dată de la divorţ, din 2016, când artista nu ascunde faptul că încearcă să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat. Şi, chiar dacă se spune că o femeie care îşi schimbă părul este pe cale să-şi schimbe viaţa, în cazul Cristinei Spătar lucrurile stau invers.

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?', a declarat Cristina Spătar.

Citește și: Cristina Spătar iubește din nou: „Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?'

Citește și: După loviturile primite de la viață, Cristina Spătar zâmbește din nou. Mesaj emoționat pentru fiica ei: 'Sunt cea mai norocoasă'

FOTO: Facebook

Cristina Spătar și cei doi copiiCristina Spătar și cei doi copii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton