Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Medicul a avertizat-o: e la un pas de o nouă operație

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că are probleme de sănătate. Vedeta a fost operată în repetate rânduri la picioare, iar medicul a avertizat-o acum că trebuie să facă recuperare, dacă nu, o să urce din nou pe masa de operație. A primit și câteva interdicții. 

Cu ani în urmă, Bianca Drăgușanu se afișa cu picioarele pline de vânătăi. A ajuns în repetate rânduri pe masa de operație, dar se pare că nu s-a vindecat complet. Vedeta a făcut un RMN, iar medicul i-a dat verdictul. Este nevoită să facă recuperare ca să nu ajungă la operație.

La tibii, ea are 7 sau 8 operații. Se teme acum să nu i se umfle picioarele și să nu mai poată merge. Doctorul i-a interzis să alerge!

„În urma RMN-ului pe care l-am făcut mi-a spus că trebuie să fac recuperare ca să nu ajung la operaţie. eu am 7 sau 8 operaţii la tibii. Acum am la stângul. Dacă stau prea mult în picioare se umflă, se face vânăt. Încep să fac o terapie. Trebuie să am mare grijă la exerciţiile pe care le fac la sală. Muşchii spatelui s-au format mai bine.

Nu am voie să alerg, nu am voie cardio, trebuie să fiu atentă ce exerciţii fac cu picioarele. Am avut probleme la un moment dat, dar pentru că am o alimentaţie sănătoasă nu a mai fost nevoie să fac insulină”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Bianca Dragusanu a suferit mai multe operatii la picioareBianca Dragusanu a suferit mai multe operatii la picioare

Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice

Când vine vorba de Bianca Drăgușanu, subiectul preferat al tuturor este cel al intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda criticilor, blonda nu a încetat nicio clipă să își facă diverse modificări de ordin estetic, fiind extrem de deschisă în a vorbi despre acest subiect. Zilele trecute, însă, a răbufnit.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Click!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton