Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri din intimitate. Cum menține pasiunea în cuplu cu soțul ei, George Restivan: „Găsim modalități după ce adorm copiii, ne fofilăm să nu ne audă”

 Radulescu Ruxandra
.

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri din intimitate. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit, recent, după un an de relație. Prezentatoarea TV și partenerul au făcut nunta în secret, la o biserică din Ucraina. Adriana Bahmuțeanu este la al treilea mariaj și se simte extraordinar alături de noul ei soț. Vedeta a vorbit despre viața de cuplu, după ce a devenit soția lui George Restivan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri din intimitate, din căsnicia cu soțul ei, George Restivan. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut nunta în secret, la o biserică din Ucraina, în urmă cu puțin timp. Prezentatoarea TV și George Restivan și-au găsit liniștea unul în brațelele celuilalt și au trecut peste toate piedicile, pentru a fi împreună. Unul dintre aspectele care îi leagă pe Adriana Bahmuțeanu și pe actualul ei soț e faptul că amândoi mai au copii din mariaje anterioare. Bahmuțeanu s-a mutat cu partenerul ei și fiul acestuia, iar câteodată vn și cei doi băieți ai vedetei, din mariajul cu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu a povestit cum ea și soțul ei găsesc timp pentru a petrece singuri, împreună, asemenea unui cuplul proaspăt căsătorit.

adriana-bahmuteanuadriana-bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri din intimitate

Adriana Bahmuțeanu este, din nou, o femeie căsătorită. Vedeta se simte foarte împlinită alături de soțul ei, George Restivan, un om care o susține și o ajută la nevoie. Prezentatoarea TV a mărturisit cu sinceritate că ea și partenerul trebuie să găsească tot felul de metode creative de a petrece câteva momente singuri, ca un cuplu, departe de copiii lor.

Citește și: Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina: „Am avut peripeții la graniță. Era să…”

Citește și: „Nu are mentalitatea bărbatului din România. Ce a atras-o pe Adriana Bahmuțeanu cel mai mult la logodnicul ei, George Restivan / Iau și copiii în luna de miere

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg…'

Citește și: Cum s-a distrat Florin Salam cu familia lui, la scurt timp după ce a fost dat afară de la nunta din Craiova: „100 de ani de bucurie”. A dansat în plină stradă

'Păi, mă aleargă prin casă! Și, uneori, nu avem loc, că sunt copiii treji. Dar găsim modalități după ce adorm copiii. Sau îi trimitem la plimbare cu cățelul. Ne fofilăm să nu ne audă. Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul…Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit', a dezvăluit Adriana, pentru CanCan.

Cum menține pasiunea în cuplu cu soțul ei, George Restivan

Alături de noul ei soț, Adriana Bahmuțeanu descoperă pe zi ce trece cât de mult rezonează cu acesta. Vedeta a precizat că iau decizii împreună și că se înțeleg din priviri.

La început, nu a fost de acord cu cățelul, dar, pentru că băiatul lui îl iubește, l-a acceptat. Ce mai, e fix cum mi-am dorit să fie. Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri. De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm', a încheiat jurnalista.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, nuntă în secret, în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu a anunțat pe rețelele de socializare că s-a căsătorit cu George Restivan la o biserică din Ținutul Herței, în semn de sprijin față de preoții și credincioșii români.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica,  acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pamant romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia romaneasca și credinta sunt vii în sufletele oamenilor!

Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice ,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineana acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioada!

Sa speram ca le vine mintea la cap conducătorilor lumii și ca Biserica Ortodoxa Romana nu-i va  lasa de izbeliște pe credincioșii romani din Bucovina istorica si-i va lua sub oblăduirea ei!’, și-a început jurnalista mesajul.

FOTO: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton