Conchita Wurst, despre melodia României la Eurovision 2023: „Toată ciudățenia are farmec”. Ce spune despre Theodor Andrei

 Ifrim Georgiana
.

Într-un videolclip publicat pe canalul său de Youtube, Conchita Wurst a reacționat la piesa României la Eurovision 2023, intitulată „D.G.T. (Off And On)'. Artista austriacă este căștigătoarea Eurovision 2014, cu melodia  „Rise Like A Phoenix'. Iată ce spune despre Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theodor Andrei reprezintă România la Eurovision Song Contest, organizat la Liverpool, Marea Britanie. Artistul are 19 ani și este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. A obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse.

te10te10

Conchita Wurst, care a câștigat concursul Eurovision în anul 2014, a reacționat la melodia „D.G.T. (Off And On)', care va intepretată de Theodor Andrei pe 11 mai, atunci când artistul va intra în concurs din poziția a treia, în a doua semifinală.

Citește și: În ce ținută spectaculoasă s-a afișat Theodor Andrei la Liverpool, înainte de Eurovision 2023: „Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate”

Citește și: Horia Moculescu nu vrea ca România să mai participe la Eurovision și a trimis o scrisoare oficială: 'Aici nu e vorba doar de TVR, e implicat tot fenomenul muzical din România și…' / EXCLUSIV

Citește și: „O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele'. Smiley și Gina Pistol au decis să nu mai publice deloc poze cu fiica lor

Citește și: Cum arată casa Ancăi Țurcașiu. Pasionată de design interior, și-a amenajat singură locuința

Conchita Wurst a reacționat la melodia României la Eurovision 2023

Pe canalul de Youtube, Conchita Wurst a publicat un videoclip care conține câteva comentarii referitoare la piesa României la Eurvision 2023. Artista austriacă a părut intrigată de linia melodică, mărturisind că îi provoacă sentimente amestecate.

„Cred că e foarte drăguț, are imaginea aceasta de tocilar, care îmi place mult, dar sunt foarte curioasă ce spun versurile (cea mai mare parte a versurilor sunt în română – n.r.), pentru că simt că încearcă să ne transmită un mesaj… Cu România am trecut prin toate stările. La un moment dat m-am gândit: Este ridicol, nu înțeleg nimic!. Apoi am fost: O, da, te iubesc! Am trecut prin tot felul de stări, dar am ajuns la concluzia: Nu știu exact ce am văzut, dar vreau să văd asta din nou, a spus Conchita Wurst, conform adevarul.ro.

Ce spune Conchita Wurst despre Theodor Andrei

Conchiat Wurst s-a arătat încântată de prestația scenică a lui Theodor Andrei, descriind-o drept o „ciudățenie cu farmec'.

„Este un interpret foarte bun, îmi place să îl privesc, are o voce extraordinară, da. Piesa se potrivește, toată prestația este surprinzător de plăcut de privit', a mai explicat Conchita.

„Mesajul este extraordinar' și „toată ciudățenia are farmec', referindu-se la spectacolul pe care îl face pe scenă Theodor.

Cine este Theodor Andrei

Deși are numai 19 ani, Theodor Andrei deține peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse. În anul 2022, a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, pentru piesa Artist' (muzica și versuri Theodor Andrei) de pe albumul FRAGIL'.

De asemenea, deține Marele Trofeu al Festivalului Mihaela Runceanu' 2022 și Marele Trofeu al Festivalului Alexandria Pop Fest' 2022. Este semifinalist al primului sezon Vocea României Junior (2017) și concurent până la faza bootcamp la X Factor România (2020).

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton