Adio, protocol regal! Kate Middleton a făcut furori cu pantofi cu sclipici și tocuri înalte

 Oana Pantazi
.

Până recent, Meghan Markle era cea care se sustrăgea protocolului regal, dar iată că și Kate Middleton a ieșit din tipare recent! Ducesa de Cambridge a făcut furori recent la un eveniment, unde a purtat o pereche de pantofi argintii cu sclipici, la care a asortat un clutch pe măsură.

Kate Middleton este, fără doar și poate un trendsetter și un style icon pentru femeile britanice și nu numai, stilul elegant al Ducesei de Cambridge fiind o inspirație pentru fashioniste. Celebră pentru faptul că „reciclează” hainele, dar și pentru felul în care combină item-uri scumpe de brand cu piese mass-market pe care și le permite oricine, Kate a ieșit însă de puține ori din tipare, „seriozitatea” ținutelor sale, de altfel, extrem de apreciată, nepermițându-i să facă greșeli majore de stil.

Kate Middleton, sclipitoare din cap până-n picioare!

Iată însă că, recent, Ducesa de Cambridge a fost o apariție memorabilă, Kate alegând să poarte, într-o zi de marți obișnuită, la un eveniment de caritate ce a avut loc la Londons Noël Coward Theatre, o pereche de pantofi Jimmy Choo cu glitter, impresionând întreaga asistență. Soția Prințului William a ales să tempereze puțin strălucirea argintie a pantofilor și a clutch-ului Ellipse cu un outfit Eponine cuminte, din bouclé, care, paradoxal, a scos și mai mult în evidență strălucirea pantofilor.

Probabil că nimeni nu a obervat că și Prințul William, care și-a însoțit soția la spectacolul de caritate, a fost la fel de elegant în costumul său albastru… Nici nu ar fi avut cum, Kate Middleton a sclipit și la propriu, și la figurat!

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton