De ce a slăbit Celine Dion drastic: "Zvonurile că aș mânca doar salată și mâncare raw-vegană nu sunt adevărate"

 Cica Cristina
.

Celine Dion se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe din lume. De aceea, fanii s-au arătat extrem de îngrijorați în momentul în care au observat că artista a alăbit atât de mult. Iată ce dietă a ținut vedeta!

Celine-Dion-1Celine-Dion-1

Celine Dion a fost de multe ori criticată că ar fi prea slabă, însă vedeta a susținut în repetate rânduri că nu poate mulțumi pe toată lumea'. De asemenea, amintește că în ciuda faptului că a avut aproape toată viața un trup zvelt, este normal ca, odată cu trecerea timpului, corpul ei să se schimbe.

Mulți s-au întrebat, însă, cum a mai dat vedeta jos câteva kilograme, cu toate că era deja slabă. A ajuns numai piele și os și mulți au spus că vedeta nu se mai hrănea corespunzător.

Desigur, Celine Dion a fost măcinată și de pierderea persoanelor dragi din viața sa. Stresul, oboseala, suferința ș-au pus amprenta și asupra organismului său.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că și-a descoperit recent pasiunea pentru balet și se antrenează extrem de mult, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a slăbit atât de mult, nu că ar avea o problemă de sănătate.

„Dansul a făcut parte din ADN- ul meu toată viața mea. Mi-am dorit mereu să devin balerină și recent am început să iau lecții de balet. E un vis. Și e atât de greu. Fac patru antrenamente pe săptămână ( de balet). Oamenii spun că sunt prea slabă, dar chiar mă antrenez foarte mult. Îmi place mișcarea și slăbitul vine la pachet cu ea”, a declarat artista.

În ceea ce privește alimentația, Celine Dion obișuiește să consume o cafea și un croissant la micul-dejun. Pe măsură ce cafeaua îi stimulează mintea și corpul, croissantul îi oferă caloriile de care are nevoie pentru dimineața, conform fabiosa.com.

Celine Dion își menține silueta cu regimul porțiilor controlate

În rest, vedeta respectă regimul porțiilor controlate, mai exact mănâncă orice dorește și când dorește cât timp nu exagerează cu porțiile. În egală măsură, nu combină niciodată mai multe grăsimi la aceeași masă. Aceeași regulă de bază se aplică și în ceea ce privește proteinele sau lactatele.

„Zvonurile că aș mânca doar salată și mâncare raw-vegană nu sunt adevărate. Adevărul este că mănânc cât pot de sănătos', a ținut să precizeze Celine Dion pentru a se apăra în fața acuzațiilor că este prea slabă, conform taifasuri.ro.

Totodată, cântăreața „a dat vina” și pe genă pentru a justifica că este atât de slabă.

„Genetic, sunt foarte norocoasă. Am fost slabă toată viața, și la numai câteva săptămâni după ce l-am născut pe René-Charles, în 2001, am revenit la greutatea normală. Fără sport și fără dietă', a mai spus Celine Dion.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton