Ronaldo are patru copii superbi! Au crescut, iar imaginile cu ei au topit inimile fanilor!

 Cica Cristina
.

Ronaldo, supranumit 'Il fenomeno' și considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, are o familie extrem de frumoasă. Are patru copii și toți sunt absolut adorabili!

Ronaldo-1Ronaldo-1

Ronaldo are patru copii, două fete și doi băieți: Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Cristiano Ronaldo jr. și Mateo Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Jr., este primul copil al fotbalistului, venit pe lume în 2010, graţie unei mame surogat. Fotbalistul n-a dezvăluit nicicând identitatea femeii care l-a făcut tătic.

Cristiano Ronaldo jr. este primul copil al fotbalistului. A venit pe lume în anul 2010, cu ajutorul unei mame surogat, a cărei identitate nu a fost până la acest moment dezvăluită. Are 9 ani, iar ceilalți trei copii au doi ani.

Șapte ani mai târziu, Cristino Ronaldo a devenit din nou tătic, de gemeni de această dată, făcuți tot cu mamă surogat. Soarta a făcut ca în același timp să rămână însărcinată și partenera sa Georgina Rodriguez, cu care are o relație din toamna anului 2017, scrie ea.md. Alana Martina dos Santos Aveiro este singurul copil care s-a nascut pe cale naturală.

Între cei trei copii în vârstă de 2 ani este o diferență de 4 luni și jumătate.

Presa portugheză a relatat la momentul nașterii gemenilor că aceasta l-ar fi costat aproximativ 200.000 de euro, iar pentru primul său copil, Ronaldo i-ar fi plătit mamei surogat nu mai puţin de 11,3 milioane de euro.

Ronaldo postează des imagini cu cei patru copii și frumoasa lui parteneră pe rețelele de socializare, iar fanii sunt în extaz: „Ce familie frumoasă”, „Ai o familie superbă”, „adorabili”, „vă iubim”, „soția ta o să fie geloasă pe fiica ta” se arată în comentariile internauților, care apreciază legătura atacantului portughez cu micuții.

Ronaldo își ia în serios rolul de tată și se vede că este topit după micuți. Se joacă împreună, le acordă atenția de care au nevoie și îi răsfață oro de câte ori are ocazia. Ce familie frumoasă! Imaginile spun totul!

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton