Adelina Pestrițu, într-o ținută extravagantă la VIVA! Influencers Party. A atras toate privirile

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestrițu a participat la petrecerea VIVA! Influencers Party alături de prietenii cei mai dragi. Vedeta a avut o apariție WOW și a făcut furori în seara evenimentului. De fiecare dată ne uimește plăcut, motiv pentru care este una dintre vedetele noastre preferate!

Știm că este topită după micuța Zenaida Maria, dar ne-am permis să o răpim pe Adelina câteva momente pentru a participa la VIVA! Influencers Party, la SEVA Lounge. Vedeta a acceptat imediat invitația noastră și a luat parte la eveniment. Ne așteptam să ne uimească, dar acum ne-a lăsat fără cuvinte.

Proaspăta mămică a îmbrăcat un costum roșu, decoltat și mulat pe trupul său perfect, la aproximativ 3 luni de la nașterea primului copil. A asortat o pălărie de aceeași nuanță și pe umăr a purtat o vestă de blană albă cu dungi negre. Outfit-ul său a fost spectaculos, vedeta a dat pe spate până și fotografii.

Nu doar ținuta sa a fost WOW, ci și starea sa de spirit. Probabil că micuța sa nu doarme mereu noaptea și Adelina este nevoită să aibă grijă de ea. Oboseala nu s-a văzut deloc pe chipul ei, a fost fresh și zâmbitoare, a făcut poze la panou și a acordat interviuri. A petrecut seara alături de Cătălin Botezatu, Oana Roman, Raluca Bădulescu, Anca Ciota și alte vedete cunoscute.

Adelina Pestrițu a purtat una dintre cele mai spectaculoase ținute la VIVA! Influencers Party 2018.Adelina Pestrițu a purtat una dintre cele mai spectaculoase ținute la VIVA! Influencers Party 2018.
Mulțumim partenerilor noștri, glo și L’OR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Viața dincolo de celebritate cu Adelina Pestrițu

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, însă Adelina Pestrițu a decis să vorbească despre viața dincolo de celebritate. Nu este ușor să fii persoană publică și nu este deloc ușor ca tot timpul o cameră video să fie pe tine. Oamenii văd ceea ce tu le transmiți și de multe ori nici nu se gândesc ce se întâmplă cu adevărat.

Foto: Vlad Chirea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton