Misha a depășit momentul divorțului. Cântăreața a pornit pe un nou drum

 Pirvu Cristina
.

Misha a divorțat de Connect-R în urmă cu un an și câteva luni de zile. Presa a aflat mult mai târziu, în vara acestui an. Cântăreața se pare că a pornit pe un nou drum, unul care o face fericită și o mulțumește pe toate planurile. Iată ce apariție frumoasă a avut la VIVA! Influencers Party!

Cântăreața nu spune nu evenimentelor mondene în ultima perioadă, nici măcar petrecerilor. Ne bucurăm că a acceptat invitația la VIVA! Influencers Party tocmai pentru că este o prezență deosebită. Deși a trecut prin momente mai dificile în ultima perioadă, Misha a demonstrat că este o femeie puternică, stăpână pe sine și, cel mai important, este MAMĂ.

Știe să țină un echilibru între viața personală și cea profesională. La evenimentul nostru, artista a ajuns după ora 20.00. A socializat cu multe vedete, prieteni, apropiați și a acordat interviuri. Pare să aibă o stare de spirit foarte bună, divorțul nu a făcut-o să se ferească de ochii curioșilor sau de camerele de filmat.

Aceasta a ales să poarte la petrecere un outfit inedit, strălucitor. A îmbrăcat o rochie scurtă, aurie, asortată cu un blazer negru. În picioare a optat pentru o pereche de bocanci. Noi spunem că acest stil o reprezintă, dar mai ales tunsoarea. În urmă cu luni de s-a ras pe cap, îi stă minunat! Priviți dovezile în galeria FOTO!

Misha la VIVA Influencers PartyMisha la VIVA Influencers Party

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Înțelegerea pe care Misha și Connect-R au făcut-o înainte de divorț

În vară, Connect-R anunța divorțul de mama fetiței sale. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau a fi un cuplu extrem de unit și problemele în căsnicia lor parcă nici nu existau. Înainte de a divorța, Misha și Connect-R au făcut o înțelegere. Aceștia nu vor ca Maya să sufere.

Foto: Sorin Cioponea, Instagram Misha 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton