Andreea Bălan, prima apariție după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. A strălucit la VIVA! Influencers Party

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan a anunțat pe 25 octombrie că este însărcinată și prima apariție publică de la vestea cea mare a fost chiar la VIVA! Influencers Party. Într-o ținută mulată pe burtică, frumoasa vedetă a făcut furori. Iată ipostaze inedite cu artista!

Puțin după ora 20.00, Andreea Bălan și-a făcut apariția la VIVA! Influencers Party, la SEVA Lounge. Ea a fost vedeta zilei și a serii. A anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară, lucru pe care și-l dorea de foarte mult timp. Dorința ei și a lui George Burcea s-a îndeplinit. Îi vor face un frățior sau o surioară Ellei.

Ne-am bucurat enorm să o avem la petrecere printre noi. A avut toată seara zâmbetul pe buze, a acordat interviuri și a socializat. Se pare că se simte foarte bine. Este însărcinată în 20 de săptămâni, nu a avut stări de rău, dimpotrivă, este foarte activă, merge în continuare la concerte, urcă pe scenă și dansează.

La VIVA! Influencers Party, cântăreața a venit cu burtica la vedere. A purtat o salopetă închisă la culoare, dar mulată în zona abdomenului. De o bună perioadă de timp, Andreea a apelat la ajutorul stilistei Ema Băniță.

Outfit-ul i-a venit perfect, nici măcar nu s-a îngășat foarte mult, conform declarațiilor sale a luat în greutate aproximativ două kilograme, lucru care este perfect normal. Priviți imaginile cu artista care este într-o formă de invidiat!

Andreea BalanAndreea Balan

Mulțumim partenerilor noștri, glo și L’OR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Ce sex va avea copilul Andreei Bălan

După ce a reușit să țină ascunsă sarcina vreme de cinci luni, Andreea Bălan a dezvăluit astăzi pe vlogul său nu doar ecografia de trimestrul întâi, ci și sexul copilului, care se pare că, în proporție de 70%, este feminin. Artista a povestit cum se simte la cea de-a doua sarcină, câte kilograme a luat, dar și ce sex și-ar fi dorit soțul ei, George Burcea, să aibă copilul.

Foto: Vlad Chirea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton