Adda și Cătălin Rizea, cuplul controversat de la Asia Express. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi soți. Mesajul soțului artistei: "Să rămâi mereu..."

 Cica Cristina
.

Cuplul Adda și Cătălin Rizea a stârnit un val de reacții de când se află la Asia Express. Astfel, mulți sunt curioși să afle cum stau, în realitate, lucrurile între cei doi.

Adda-1Adda-1

Mulți au rămas neplăcut surprinși de comportamenul Addei față de soțul ei. Tensiuni, certuri furtunoase și înjurături. Cam așa s-ar rezuma aparițiile cuplului la Asia Express. Artista și-a atras un val de antipatie, însă, în ciuda vorbelor urâte pe care i le adresează soțului, se pare că acesta o iubește nespus de mult.

Citește și: S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

Cei doi au fost invitați și la Xtra Night Show și au lămurit cum stau lucrurile între ei: „Ne iubim foarte mult, chiar dacă nu s-a văzut treaba asta”, i-a spus Adda lui Dan Capatos.

„Acolo au fost niște situații foarte dificile pentru noi și grele prin care am trecut și a cam ieșit ăla rău din noi”, a spus diplomat Cătălin Rizea.

„Din mine, nu din noi. Eu oricum sunt nebună, sunt nebună în general, eu am spus asta. Și când mă enervez fac urât. Emisiunea asta scoate ce-i mai rău. Oricum, noi am fost debusolați total de la început, ne-a luat ca o avalanșă prin surprindere. Una e să te uiți la emisiune, alta e să mergi acolo. Ne-am adaptat foarte greu” , a completat Adda.

Citește și: Adda și-a ieșit din minți la Asia Express.S-a certat cu soțul ei la cuțite: „Nu te mai suport! Îmi vine să îți crăp capul. Ești un idiot'

Adda susține că factorul psihic a jucat un rol foarte important și acesta ar putea explica cumva ieșirile ei nervoase: „Psihic e foarte greu”, a spus cântăreața.

„Lucrurile se adună, ieși din starea ta de confort și e din ce în ce mai greu”, a precizat soțul Addei.

Adda a împlinit 28 de ani

Cântăreața a împlinit marți vârsta de 28 de ani și se simte fericită și împlinită, atât în plan personal, cât și profesional. Artista a postat imagini pe rețelele de socializare cu tortul de ciocolată, anunțându-și fanii că va lansa o piesă nouă, cu un puternic și important mesaj pentru femei.

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda.Cei doi participă la Asia Express

Chiar dacă mulți consideră că ea și Cătălin Rizea au probleme în căsnicie, urarea soțului de ziua ei este dovada că cei doi se iubesc și că el nu este deranjat de modul în care Adda se poartă: „La multi ani Adduț! Să rămâi mereu femeia puternica, ambițioasă și cu suflet mare de care m-am îndrăgostit. Te iubesc! P.S. Și cu gura mare!„, i-a transmis Cătălin, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Nu doar ei susțin că se iubesc și își apără relația, ci și cei care îi cunosc. Oase și Alex Velea au susținut că pe cei doi îi leagă o dragoste puternică.

Adda și Cătălin sunt împreună de patru ani și împreună au un băiețel de 3 ani, pe nume Alexandru.

Citește și: Adda, despre greutățile de la Asia Express.Artista participă alături de soțul ei, Cătălin: 'M-am spălat cu apă rece din butoi'

Adda a lansat imnul femeilor

De ziua ei, Adda a avut și o surpriză pentru fani. A lansat imnul femeilor cu atitudine, „Suntem femei”.

Citește și: Adda cântă pentru a găsi transport în Asia Express.Cum îi impresionează pe șoferi: 'Mă bucur că le place vocea mea'

Piesa asta e despre și pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu acceptă sa fie considerate niște făpturi gingașe fără apărare și atât. E despre și pentru femeile cu atitudine care luptă pentru ele și care deși au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11! Cadou de ziua mea cu drag, pentru voi!” , a fost mesajul Addei pe Instagram

Citește și: Cine este ADDA, concurentă la Asia Express sezonul 3?E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton