Cine sunt Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express. Cei doi și-au atras antipatiile tuturor echipelor

 Lupescu Anca
.

Radu Abagiu este un make-up artist celebru în România. Are 39 de ani și este preferatul vedetelor pe care le transformă complet. Era cunoscut în lumea mondenă și înainte de apariția la Asia Express, însă acum a devenit și mai celebru.

2Alex-Abagiu-si-Radu-Vladut-Asia-Express2Alex-Abagiu-si-Radu-Vladut-Asia-Express
Citește și: Alexandru Abagiu, cu perna din argint la Asia Express: „Este un scut de protecție între mine și bălegarul pe care urmează să dorm!'


A decis să participe la reality show-ul de la Antena 1 împreună cu prietenul lui, Radu Vlăduț. De fapt, el a fost cel care l-a convins pe make-up artist să participe la Asia Express.


S-au remarcat din primele ediții ale show-ului, venind pregătiți cu tricouri cu mesaje. Prima oară, cei doi au purtat tricouri imprimate cu Daniela Crudu și Vica Blochina, echipa lor preferată din sezonul anterior.

Citește și: Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: 'Toată lumea care ajunge să-l cunoască…'


Alex Abagiu și Radu Vlăduț s-au pregătit temeinic pentru Asia Express. S-au înfometat înainte și s-au asigurat că împreună pot face față celor mai mari provocări.


„Am 39 de ani, în curând, probabil în Asia îi voi împlini și sunt Make-up Artist. Fac meseria asta de 23 de ani. O să fie super interesant mai ales că pentru mine, lipsa de mâncare sau lipsa de somn sunt factorul de stres numărul unu.

Citește și: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3

Când nu sunt mâncat așa cum trebuie sau nedormit, am reacții pe care nu știu cât de tare vă doriți să le vedeți. Cred că va fi neașteptat chiar și pentru noi. O să fim uimiți de ce ne așteaptă. Am nevoie de crema de față cu care sunt obișnuit, sunt alergic la pernele de hotel, călătoresc cu perna.

Am întotdeauna o față de pernă în bagaj, indiferent ce ar fi și cum ar fi dacă nu îmi iau perna„, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: Cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu, de la Asia Express. Radu l-a convins pe makeup artist să intre în competiție


„Am primit mai nou o față de pernă cu fir de argint care este special gândită ca să nu iei eczeme și boli pe față, așa că pe aia o voi căra ca să fiu sigur. Vreau să știu că există un scut protector între mine și paiele sau bălegarul pe care urmează să dorm”, a mai adăugat el.


Radu Vlăduț are 23 de ani, este corporatist și lucrează în resurse umane.

„Că tot vorbeam de atuuri în fața alor echipe, am făcut foamea înainte să mergem în Asia Express”, „Sunt o persoană competitivă și lucrul ăsta se va vedea. Am mers deja flămânzi deci aveți grijă pe cine mâncăm”, au glumit cei doi concurenți, înainte de plecarea în Asia Express.

Citește și: Alex Abagiu, concurent la Asia Express sezonul 3, e make-up artistul vedetelor. Loredana Groza și Delia se lasă des pe mâna lui


Chiar dacă niciunul dintre cei doi nu și-au dat seama cât de greu va fi să facă față probelor, Abagiu și Vlăduț se descurcă de minune, însă cum toate vin cu un preț, băieții și-au atras antipatia celorlalte echipe.


În ediția de marți seară a concursului Asia Express, Frații Ristei şi Alex Abagiu și Radu au fost cele două echipe ce s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă, iar Adda și Cătălin s-au alăturat în urma votului majorității.

Citește și: Acasa la Alexandru Abagiu

Traseul ediției de marți seară a fost unul greu și anevoios, iar concurenții s-au luptat cu propriile frici pentru a îndeplini fiecare probă:

'Îmi era foarte frică, mai ales din cauza atacului de panică pe care îl făcusem mai devreme, a presiunii competiției, a efortului fizic și din cauza gândului că cineva ne-a spus că suntem slabi și asta mi-a rămas în minte. A fost o luptă în mine: să merg mai departe să demonstrez sau să mă opresc, pentru că simțeam că mor', a spus Adda în mijlocul unui moment extrem de tensionat.


În ciuda faptului că Florin și Dan Ristei au început cursa cu o întârziere de peste 40 de minute, ultima misiune a serii a schimbat situația complet, căci cei doi au fost primii care au ajuns înapoi la Gina.

Citește și: Show total la Asia Express. Speak și Ștefania au câștigat imunitatea: „De când îmi doream să mă îmbrac ca un limbric la televizor, cu țurca la vedere”


Așa se face că la finalul zilei Alex Abagiu și Radu au fost cei care au așteptat verdictul Ginei Pistol cu sufletul la gură. Ajunși pe ultimul loc, soarta lor în compeiție a depins doar de culoarea ancorei din cufăr. Din fericire, a fost verde, iar cei doi prieteni vor continua cursa.


În timp ce așteptau să vadă culoarea ancorei, echipele concurente șușoteau și spuneau că și-ar dori ca ancora să fie roșie.

Citește și: Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: „Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up”


Prima echipă care a avut o problemă cu Abagiu și Radu Vlăduț a fost Adda și Cătălin, asta după ce Alex a spus că cei doi formează o echipă slabă.
Adda a fost extrem de deranjată de comentariul băieților, așa că și-a învins toate fricile pentru a termina proba.

Cu o reală satisfacție că nu sunt în pericol, Adda și Cătălin au declarat că își doresc ca Abagiu și Radu să iasă din concurs.


La testimonial, Adda a declarat că cei doi au fost „nesimțiți', motiv pentru care îi antipatizează profund.


Și Speak împreună cu Ștefania au făcut comentarii cu privire la plecarea cei doi, spunând că și-ar dori să plece.

Citește și: Momente emoționante la Asia Express. Concurenții în lacrimi au rămas șocați: „M-a dărâmat sufletește. N-am putut să fac mai mult de atât”


Singura care a fost de partea echipei formată din Abagiu și Radu Vlăduț a fost Lia Bugnar, care s-a bucurat sincer atunci cânda aflat că cei doi vor rămâne în competiție.

Abagiu și Radu au avut un conflict și cu Mario Fresh și Alex Velea.

„Din punctul meu de vedere Alex și Mario Fresh nu sunt o echipă puternică, mărturie face faptul că sunt tot timpul pe ultimele locuri, au fost de două ori la cursa pentru ultima șansă' a spus Radu Vlăduț.

„Ei erau cei mai buni, noi eram cei mai slabi. Nu aveau deloc încredere în puterile noastre. Spuneau că suntem slabi', a spus ironic Mario Fresh.

Citește și: S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

După ce au fost salvați, Adda și Cătălin s-au bucurat enorm că a bătut echipa care i-a numit „slabi'. Mai mult, soțul Addei a făcut și un comentariu care a stârnit hohote de râs: 'Se pare că dintre Adda și Radu, Adda a fost fata mai tare azi'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton