Ce progrese a făcut Adda în lupta cu borelioza: „E mizeria din tine care vrea să trăiască”

 Martin Lorena
.

Cum progrese a făcut Adda în lupta cu borelioza. Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta, deși are o carieră de invidiat, în acest moment trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Ea a fost diagnosticată cu borelioză, iar de atunci se confruntă cu mari dificultăți atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Iată ultimele declarații făcute de cântăreață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adda a fost diagnosticată, după aproape doi ani de consultații, cu borelioză. Pentru a reuși să se pună pe picioare și a se vindeca, acesta a fost nevoită să își schimbe cu totul stilul de viață. Mai mult decât atât, în acest moment artista urmează un tratament care impune 26 de pastile pe zi.

Adda-2-1Adda-2-1

Vedeta a vorbit recent pe Instagram despre afecțiunea de care suferă. Iată declarațiile făcute de Adda!

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:’Iau 26 de pastile pe zi’

Citește și: Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave:’Mă simt frumoasă’

Citește și: Soţia unui politician din Ucraina a trecut granița cu 29 de milioane de dolari şi 1,5 milioane de euro la ea

Citește și; Mormintele soldaţilor ruşi dintr-un cimitir din Iași au fost marcate cu litera Z, simbolul invaziei ruse în Ucraina:„A fost întocmit dosar penal

Adda, despre lupta cu borelioza: „Hrănești boala sau te hrănești pe tine”

Adda a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost nevoită să își schimbe cu totul viața. Ea a renunțat la alimentele nepotrivite și a încercat să fie mai calmă decât înainte. Aceasta a explicat faptul că Borellia nu vine singură, ci împreună cu o infecție care se răspândește în tot corpul.

Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei”, a spus ea pe rețelele de socializare.

Deși a schimbat cu totul regimul său, asta nu înseamnă că nu are pofte. Ba dimpotrivă, vedeta susține că boala îi provoacă anumite dorințe alimentare mai puternice decât cele resimțite în sarcină.

„Din punct de vedere alimentar, ai două opțiuni și chestia asta m-a ajutat pe mine să fiu foarte strong (n.r. puternică): să hrănești boala sau să te hrănești pe tine. Corpul tău, care vrea să trăiască, și care vrea să fie sănătos, n-o să-ți ceară niciodată junk-food. Cine îți cere junk-food? E mizeria din tine care vrea să trăiască și intră în sevraj dacă nu îi mai dai. E ca la fumători, dacă nu au țigări o iau razna. La fel se întâmplă și cu aceste bacterii, în momentul în care tu nu le mai dai ce le place să mănânce ca să fie puternice și să se înmulțească o iau razna și încep să îți ceară', a mai spus ea.

„Ceea ce trebuie să faci e să drenezi corpul'

Adda a mai punctat și faptul că este dificil să păcălești această afecțiune a corpului deoarece este foarte inteligentă. Pentru a face față tuturor poftelor, ea susține că ia suplimente din plante, se hidratează extrem de bine și consumă multe fructe.

Efectiv am niște pofte, eu nici când eram însărcinată nu aveam așa pofte cum am acum. Dacă vrei să ataci direct nu prea ai șanse de reușită, pentru că ea e foarte smart (deșteaptă). În momentul în care simte că îi dai antibiotic își schimbă forma sau se bagă la tine în celule. Ceea ce trebuie să faci e să drenezi corpul, iar asta poți să faci prin suplimente din plante, hidratare, drenaj limfatic, masaj, lichide foarte multe, fructe, vitamine și așa mai departe', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton