Bibi și Antonio Pican s-au despărțit: „Acum e momentul să mergem pe drumuri separate”

 Martin Lorena
.

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit. Bibi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din noua generație. Aceasta avea o relație de doi ani cu Antonio Pican, un tânăr artist foarte talentat. Din păcate, cei doi au decis să pună stop poveștii de iubire. Iată ce a declarat Bibi pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit. Bibi și Antonio Pican au format unul dintre cele mai admirate cupluri din noua generație. Cei doi, deși păreau extrem de fericiți împreună, au decis să pună stop poveștii de iubire. Aceștia chiar își cumpăraseră un apartament împreună, iar tânărul o ceruse în căsătorie pe frumoasa artistă.

1-Bibi-si-Antonio-Pican1-Bibi-si-Antonio-Pican

Bibi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în cadrul căruia a anunțat că relația ei cu Antonio Pican s-a încheiat. Iată motivul pentru care nu au continuat relația!

Citește și: Bibi, actrița din Profu’, cerută în căsătorie în vacanță!Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cine este Antonio Pican.E logodit cu o artistă de la noi

Citește și: Cum arăta Elena Matei, finalista de la Chefi la cuțite, în adolescență

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre scandalurile în care a fost implicat la Survivor: „La condițiile crâncene de acolo…’/ EXCLUSIV

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit. Bibi și Antonio Pican au decis să pună punct relației de iubire! Cei doi au crescut împreună deoarece au început să se iubească la doar 17 ani. După ce artista a terminat liceul, tânărul a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat. Ba mai mult, aceștia aveau o mulțime de planuri împreună, însă au decis să nu le concretizeze.

A fost frumos cât a fost…Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate', a scris artista pe Instagram.

Artista le-a cerut fanilor să le respecte decizia și să nu adreseze foarte multe întrebări cu privire la acest subiect. Aceștia nu au dezvăluit concret motivul pentru care au preferat să meargă pe drumuri separate, însă Bibi a dat de înțeles că lucrurile pur și simplu nu mai funcționau între ei.

„Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta. Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi spăl rufele în public'. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți', a mai spus ea.

Au fost logodiți

Bibi și Antonio Pican au format un cuplu extrem de admirat pe rețelele de socializare. Aceștia au fost chiar și logodiți, după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe tânără. La vremea respectivă, Bibi susținea că a fost un gest făcut din pură iubire.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranța ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă tine și să ai multă încredere în ea ca să poți să faci acest pas...', spunea ea la vremea respectivă.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton