Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit. Imagini spectaculoase de la nunta de 3 milioane de lire

 Miniosu Alexandra
.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit. Cei doi tineri au devenit soț și soție în weekend, pe 9 aprilie 2022. Și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii, caracterizată atât de lux, cât și de rafinament, organizată pe proprietatea din Miami a familiei miresei. Nu doar mirii au strălucit, ci și Victoria și David Beckham, alegând niște ținute superbe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, pe 9 aprilie, Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit. Aceștia și-au îndeplinit în sfârșit visul, acela de a deveni soț și soție, după ce, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să amâne nunta. Au avut parte de o nuntă ca în povești, iar evenimentul a costat în total nu mai puțin de trei milioane de lire.

beckham-nunta-1beckham-nunta-1

Brooklyn (23 de ani), fiul cel mare a familiei Beckham, și soția lui, Nicola Peltz (27 de ani), au făcut schimb de jurăminte într-un cadru depsrins parcă din basme. Evenimentul a fost organizat la casa de 76 de milioane de lire a familiei miresei din Miami, locuință ce are vedere la ocean. Tatăl tinerei, Nelson, e cunoscut drept unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Actorul Cătălin Neamţu, la un pas de tragedie la Românii au Talent:„Să mori pe scena unui show de talente…'

Citește și: Will Smith a fost interzis la Oscaruri pentru 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Citește și: Elena Matei a participat la Chefi la Cuțite doar ca să ajungă la Survivor:”Ca să fiu luată în seamă aici”

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Itu după eliminarea de la Survivor:”Am început să…”

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit

Ceremonia prin care Nicola Peltz și Brooklyn Beckham, caracterizată de mult rafinament și lux, a fost oficiată de un rabin. Asta pentru că mireasa provine dintr-o familie de evrei. Tinerii însurăței s-au sărutat cu tandrețe, imediat după ce au fost numiți soț și soție. Fiul cel mare al lui David Beckham a respectat tradiția și a spart un pahar înfăşurat într-un şervet, scrie mirror.co.uk.

Nicola Peltz a strălucit la nunta ei, atât prin frumusețea sa ieșită din comun, cât și prin ținuta aleasă. Nora lui David Beckam a optat pentru o rochie superbă, semnată de casă de modă Valentino, și a fost făcută pe comandă. Pentru a se asigura că va arăta impecabil la nuntă, mireasa a zburat de mai multe ori la Roma, loc în care designerul Pierpaoio Picci s-a ocupat personal de probe. Rochia soției lui Brooklyn Beckham a fost una ca de prințesă, cu mâneci lungi şi un voal din dantelă.

Imagini spectaculoase de la nunta de 3 milioane de lire

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham și-au dorit ca toată ceremonia să se țină departe de ochii curioșilor. Aceasta a început la ora locală 18.00 și a durat aproximativ 30 de minute. Astfel, singurele fotografii cu cei doi miri sunt cele surprinse prin fereastra clădirii în care a fost organizat evenimentul.

Mirele a fost însoțit de şase cavaleri de onoare, iar mireasa de şase domnişoare de onoare. Printrele ele s-a aflat și sora cea mică a lui Brooklyn Beckham, Harper, în vârstă de 10 ani. Aceasta a purtat o rochiță albă și a avut o coroniță de flori pe cap.

Victoria Bechkam, apariție de senzație la nunta fiului său

Soacra cea mare, Victoria Beckham, a întors și ea toate privirile la nunta fiului său. Soția lui David Beckham a avut o apariție impecabilă, una dintre cele mai apreciate de la eveniment. Aceasta a ales să poarte o rochie argintie, lungă, cu bretele și cu un detaliu din dantelă în partea de sus, scrie click.ro. În ceea ce privește coafura, fosta membră a trupei Spice Girls a ales un coc lejer, din care câteva șuvițe de păr îi cădeau răzlețe pe frunte.

De asemenea, și David Beckham a fost extrem de elegant, îmbrăcat într-un costum negru, căruia i-a asortat un papion.

Cine au fost marii absenți

De pe lista invitaților de la nuntă nu au lipsit nici invitații de „prim rang'. Numeroase staruri au venit să-i felicite personal pe Nicola Peltz și Brooklyn Beckham. Printre ei s-au numărat Serena Williams, Eva Longoria, Gordon Ramsey, etc.

Din păcate, Geri Halliwell şi Emma Bunton, fostele colege de trupă ale Victoriei Beckham nu au putut ajunge. În schimb, le-au transmis felicitări proaspeților însurăței prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a se revanșa.

Sursă foto: Instagram, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton