Cum se înțelege actorul Tudor Petruț cu Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. Șerban din Liceenii, adevărul despre relația cu foștii colegi: "Sunt mirat"

 Laciu Andreea
.

Actorul Tudor Petruț, cunoscut drept Șerban din Liceenii, a dezvăluit într-un interviu cum se înțelege cu foștii săi colegi. Adevărul despre relația cu Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. i-a surprins pe mulți, mai ales pentru că artistul trăiește în America de peste trei decenii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cei trei au rămas în amintirea românilor pentru rolurile frumoase pe care le-au jucat în Liceenii. Apoi însă, viața le-a hărăzit drumuri diferite. Deși era un actor de succes la noi în țară și avea în față o cale strălucită, Tudor Petruț a decis să plece în America de dragul soției, dar și a fiului care venise deja pe lume. A urmat încă un fiu, dar și divorțul. Era însă prea târziu și a ales să rămână cu cei doi copii peste Ocean.

serban-din-liceenii-9-2serban-din-liceenii-9-2

Cum se înțelege cu foștii colegi din Liceenii

Se pare, spre bucuria fanilor, că actorii au păstrat o legătură strânsă, chiar și după atâția ani. Mai mult decât atât, Tudor Petruț, Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. au făcut deja o tradiție a reîntâlnirilor.

„E o tradiție pentru liceeni' ca să ne întâlnim când sunt în București! Cu Ștefan Bănică Jr. comunic mereu și am rămas la fel de apropiați de aproape patru decenii! Cu Oana Sîrbu am apărut și în câteva emisiuni de televiziune, e un om minunat. Sunt impresionat de carierele artistice ale Cesoniei Postelnicu și a lui Mihai Constantin, două prezente remarcabile ale scenei românești contemporane.

Suntem o generație care sper că nu a dezamăgit. Sunt mirat, dar plăcut impresionat de faptul că și ai tinerii telespectatori urmăresc cu interes filmul Liceenii' și că sunt emoționați de personaje și relațiile dintre ele. Și că, părinții lor își amintesc cu nostalgie și drag, prin film, de adolescență”, a dezvăluit Tudor Petruț, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Îl mai ții minte pe Șerban, din Liceenii? Cum arată actorul Tudor Petruț, după 30 de ani de la debut. Va face o continuare a filmului -fenomen: 'Scenariul există'

Citește și: Brigitte Pastramă, la un pas să fie omorâtă în bătaie de tatăl fiicei sale: „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Șerban din „Liceenii'. Viața lui s-a schimbat total după ce a plecat în America. Nu-l mai recunoști!

Citește și: Oana Lis și-a amanetat verigheta.”Să pot să-i cumpăr de urgență…”. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis

Ce pasiuni are actorul Tudor Petruț

Încă mai joacă în diverse proiecte, predă și matematică la un liceu din America, dar și-a găsit și alte activități care să îț țină ocupat. A rămas microbist chiar și în țara adoptivă, chiar dacă nu mai are o echipă preferată. O altă activitate care îi face multă plăcere sunt jocurile de poker.

„Am scăpat de aceste belele'! Nu colecționez și nu am pasiuni extreme. Sunt în continuare microbist, dar fără echipă favorită și încă joc fotbal cu prietenii români duminică dimineața. Mă fascinează, deci, sunt oarecum pasionat de poker Texas Holdem și particip pe la turnee ici-colo, și mi se pare că mă descurc”, a mai mărturisit el, pentru sursa citată anterior.

Ce se întâmplă acum cu mama lui Șerban din Liceenii

Chiar dacă s-a recăsătorit în America, iar fiii lui au o viață bine pusă la punct peste hotare, mai există o persoană care îl leagă pe actorul Tudor Petruț de România, dincolo de foștii săi colegi.

„Vin de mulți ani să o vizitez pe mama mea în fiecare vară. Sunt fericit că e sănătoasă, dar mai ales că încă are energie, mai ales după ani de pandemie. E foarte activă și mă ține la curent cu ce se întâmplă în viața culturală și în politica românească, pentru că, evident, că vorbim des și la telefon”, a concluzionat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton